espa pkm

Κυριακή, 31 Μαΐου 2026, 1:57:34 μμ

Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση «σκούπα» της Τροχαίας Θεσσαλονίκης σε κεντρικό δρόμο της Τσιμισκής.

Μετά τις συντονισμένες δράσεις για την απομάκρυνση παράνομα σταθμευμένων οχημάτων σε δρόμους στο κέντρο της πόλης, άντρες της Τροχαίας «χτύπησαν» στην δεξιά λωρίδα της οδού.

Αρκετά ήταν τα προβλήματα, που προκάλεσαν στη Θεσσαλονίκη οι θυελλώδεις άνεμοι.

Διακοπές υπήρξαν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης λόγω πτώσης δέντρων και κλαδιών πάνω σε καλώδια σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Το Σάββατο βράδυ, στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα μεταξύ ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε 33χρονος και μιας δίκυκλης μοτοσικλέτας που οδηγούσε 39χρονος.

Ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων στην περιοχή του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου πραγματοποιήθηκε χθες από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πτώσεις δέντρων σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης σημειώθηκαν και το πρωί της Κυριακής λόγω των ισχυρών ανέμων.

Συγκεκριμένα το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήσεις για κοπές δέντρων στην περιοχή της Βούλγαρη, στην Καλαμαριά κ.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από αύριο, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023.

Διακοπή ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένη για σήμερα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 08:00 έως τις 15:00, οι καταναλωτές που βρίσκονται στο Δεξιό Τμήμα του Α/Δ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ από το ύψος του MEDITERRANEAN COSMOS (ΦΥΤΩΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΔΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ κ.

Ο Στέλιος Αγγελούδης συζήτησε με δημότες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Την Β΄ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα την γειτονιά της Ξηροκρήνης επισκέφθηκε σήμερα ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, οι 17 κατηγορούμενοι για εμπλοκή σε απάτη εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου μέσω της διαδικασίας επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Καυσίμων

Ομόφωνα αφέθηκαν ελεύθεροι οι 17 κατηγορούμενοι.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά τις απολογίες τους, οι 17 κατηγορούμενοι για εμπλοκή σε απάτη εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου μέσω της διαδικασίας επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Καυσίμων, υπόθεση που αποκάλυψε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.