espa pkm

Σάββατο, 30 Μαΐου 2026, 8:57:59 μμ

Ελλάδα

Ήταν στραβό το κλίμα στις τάξεις της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, τώρα φαίνεται πως το έφαγε και ο γάιδαρος, που λέει ο σοφός λαός.

Κάποια πράγματα δύσκολα κρύβονται και σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο θυμός, αλλά και η απόγνωση, στοιχεία που ήταν εμφανή το βράδυ της Κυριακής στο πρόσωπο και τις κινήσεις του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Υπό κατάληψη βρίσκεται το 2ο γυμνάσιο Θέρμης λόγω έλλειψης σχολικών λεωφορείων με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα με την μεταφορά των μαθητών.

Τουλάχιστον 220 μαθητές δεν μπορούν να μετακινηθούν από το σπίτι τους στο σχολείο, αφού δεν υπάρχει σχολικό λεωφορείο.

Θεσσαλονίκη: Στις 21 Δεκεμβρίου 2022 προσήλθε στο Γραφείο Διαβατηρίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής 62χρονη ομογενής από χώρα της πρώην ΕΣΣΔ, συνοδευόμενη από 59χρονο που εκτελούσε χρέη διερμηνέα, καταθέτοντας αίτημα έκδοσης διαβατηρίου λόγω απώλειας του προηγούμενου.

Πολλές κλοπές έγιναν στο Ωραιόκαστρο το τελευταίο διάστημα, με την αστυνομία να εντοπίζει τη σπείρα που έβαζε στον στόχο σπίτια στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες έφευγαν με μετρητά, κοσμήματα αξίας ακόμα και χρυσές λίρες που υπήρχαν μέσα στα διαμερίσματα.

Η απάντηση του στον νυν δήμαρχο μετά τις αιχμές για «υποψηφίους που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Αθηνών».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στυλιανός Αγγελούδης, ο οποίος την πρώτη Κυριακή των εκλογών βρέθηκε στη δεύτερη θέση πίσω από τον νυν δήμαρχο Κώστα Ζέρβα, με πολύ μικρή διαφορά, μίλησε για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένο να γίνει σήμερα, Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, αναρχικές συλλογικότητες και ομάδες καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης στις 18.30 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή.

Με τον σύλλογο εργαζομένων της ΔΕΘ συναντήθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος, τονίζοντας πως είναι ξεκάθαρο το πλάνο της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Όπως τόνισε, «από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έχουμε καταθέσει τις ανησυχίες μας από τον Σεπτέμβριο του 2022, με τον Αλέξη Τσίπρα, όταν διαπιστώσαμε ότι τηρείται σιγή ιχθύος από τη μεριά της κυβέρνησης για τη χρηματοδότηση της ανάπλασης της ΔΕΘ».

Ο Στέλιος Αγγελούδης σχολιάζει την εκλογή του Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλόθεου στη Μητροπολίτικη Θεσσαλονίκης

«Καλωσορίζουμε στην πόλη του Αγίου Δημητρίου έναν Ιεράρχη άξιο και αποφασιστικό, με γνήσια και ειλικρινή διάθεση προσφοράς.

Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 15:29

Στις 20- 22 Οκτωβρίου η «Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023»

Συντάκτης:

Ως «μια μοναδική ευκαιρία διασύνδεσης ανθρώπων από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια», οι οποίοι μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, τα σκάφη, την αλιεία και τα θαλάσσια σπορ, αναμένεται να λειτουργήσει -σύμφωνα με τους διοργανωτές- η έκθεση «Thessaloniki Boat & Fishing Show 2023», που θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ-Helexpo AE.

Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 14:45

Εκλογές: Πρώτη σε αποχή η Θεσσαλονίκη με ποσοστό 59%

Συντάκτης:

Στις δημοτικές εκλογές του Νομού Θεσσαλονίκης, οι πολίτες φαίνεται ότι εκδήλωσαν αρνητικό ενδιαφέρον, με τον Δήμο Θεσσαλονίκης να ηγείται με ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά συμμετοχής της χώρας.