espa pkm

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2026, 7:57:13 μμ

Ελλάδα

Γλέντι γάμου μέσα στη μέση του δρόμου έστησαν φίλοι και συγγενείς μιας νύφης στη Θεσσαλονίκη!

Οι καλεσμένοι στο γάμο, μαζί με τη νύφη και με συνοδεία… κλαρίνου, βγήκαν στο δρόμο και άρχισαν να χορεύουν ξέφρενα.

Ξεκίνησε λίγο μετα τις 09:30 η αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο Άλκης Καμπανός τον Φλεβάρη του 22′ στη Χαριλάου.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το μεσημέρι της Δευτέρας (5/6) δύο νεαροί για κλοπή αλυσίδας από ηλικιωμένη, στα Κοιμητήρια Ευόσμου.

Η ενημέρωση από την ΕΛΑΣ

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα υδροδότησης για έξι ώρες σήμερα σε περιοχή του Ωραιοκάστρου

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 6/6/2023, από τις 09:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ακύρωσης παλαιού αγωγού Φ90 και σύνδεσης νέου αγωγού Φ110, στην συμβολή των οδών Χειμάρας- Παύλου Μελά του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Σήμερα Τρίτη αναμένεται η εισαγγελική πρόταση στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, κατά τη διάρκεια «τυφλής» οπαδικής επίθεσης που δέχθηκαν τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην οδό Θεοδώρου Γαζή.

Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών επέστρεψε. – Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

ΤΕ 07/06 Σταύρος Ξαρχάκος στις 21:00

«Το παρελθόν μας είναι η βάση για το μέλλον μας» και αυτό ο Σταύρος Ξαρχάκος το γνωρίζει πολύ καλά, ως ένας συνθέτης που ακουμπάει στην παράδοση και εμπνέεται από αυτή, τη σπουδάζει σε ολόκληρη τη ζωή του, ενσωματώνει από νωρίς στοιχεία της στο έργο του και επιτυγχάνει να τη διαδώσει στις νεότερες γενιές.

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. – Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στο ύψος του Νέου Ρυσίου.

Στον Θερμαϊκό έπεσε ένας 60χρονος που έκανε ποδήλατο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος ποδηλάτης έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής και έτσι κατέληξε μέσα στη θάλασσα.

Με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Άρης ενημερώνει τον κόσμο πως την Τρίτη (6/06), τα γραφεία του συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά από τις 09:00 ως τις 12:00.