espa pkm

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2026, 6:35:15 μμ

Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα υδροδότησης για έξι ώρες σήμερα σε περιοχή του Ωραιοκάστρου

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 6/6/2023, από τις 09:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ακύρωσης παλαιού αγωγού Φ90 και σύνδεσης νέου αγωγού Φ110, στην συμβολή των οδών Χειμάρας- Παύλου Μελά του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Σήμερα Τρίτη αναμένεται η εισαγγελική πρόταση στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, κατά τη διάρκεια «τυφλής» οπαδικής επίθεσης που δέχθηκαν τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην οδό Θεοδώρου Γαζή.

Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών επέστρεψε. – Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

ΤΕ 07/06 Σταύρος Ξαρχάκος στις 21:00

«Το παρελθόν μας είναι η βάση για το μέλλον μας» και αυτό ο Σταύρος Ξαρχάκος το γνωρίζει πολύ καλά, ως ένας συνθέτης που ακουμπάει στην παράδοση και εμπνέεται από αυτή, τη σπουδάζει σε ολόκληρη τη ζωή του, ενσωματώνει από νωρίς στοιχεία της στο έργο του και επιτυγχάνει να τη διαδώσει στις νεότερες γενιές.

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. – Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στο ύψος του Νέου Ρυσίου.

Στον Θερμαϊκό έπεσε ένας 60χρονος που έκανε ποδήλατο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος ποδηλάτης έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής και έτσι κατέληξε μέσα στη θάλασσα.

Με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Άρης ενημερώνει τον κόσμο πως την Τρίτη (6/06), τα γραφεία του συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά από τις 09:00 ως τις 12:00.

Στο φως ήρθε από την αστυνομία ένα οργανωμένο κύκλωμα κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη μίας 19χρονης κοπέλας.

Το κύκλωμα δρούσε σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κρήτη, με τις ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ακόμα ένα περιστατικό άγριας βίας μεταξύ παιδιών έρχεται στο φως μέσα από βίντεο το οποίο απεικονίζει δύο παιδιά 14 και 15 χρόνων στο Ωραιόκαστρο να επιτίθενται σε συνομίληκό τους.

Στο τιμόνι μοτοσικλέτας έκρυβε ναρκωτικά ένας 30χρονος αλλοδαπός, με την αστυνομία συνολικά να προχωρά σε 27 συλλήψεις από την 31η Μαΐου μέχρι και σήμερα (5/6) το πρωί, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη 29χρονος για παράνομη μεταφορά μεταναστών τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Κερδυλλίων