espa pkm

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2026, 10:41:53 μμ

Ελλάδα

Ο 34χρονος κρατείται προσωρινά.

Δικογραφία για βιασμό σχημάτισαν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Θερμαϊκού, σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού.

Σύμφωνα με την καταγγελία 24χρονης, ο 34χρονος τον οποίο είχε γνωρίσει σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, προέβη σε βάρος της σε γενετήσια πράξη με άσκηση σωματικής βίας τον Ιούνιο του 2021 σε περιοχή της Περαίας.

Εξιχνίαση υπόθεσης από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Ωραιοκάστρου, που αφορά στα αδικήματα της υπεξαίρεσης, απάτης με υπολογιστή και αποδοχής, διάθεσης προϊόντων εγκλήματος σε βάρος 58χρονης ιδιοκτήτριας επιχείρησης, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Προβλήματα υδροδότησης για διάστημα επτά ωρών θα σημειωθούν απόψε το βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα, σε περιοχές του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Φθορές προκάλεσαν άγνωστοι στα παράθυρα και στους τοίχους γυμνασίου, στην περιοχή Μαλακοπή, στη Θεσσαλονίκη.

Η διευθύντρια του σχολείου διαπίστωσε σήμερα το πρωί τις φθορές και προχώρησε σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας.

Στο όχημα επέβαινε και το παιδί της 40χρονης.

Όχημα που οδηγούσε 40χρονη στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε βολίδα από πυροβόλο όπλο ενώ βρισκόταν εν κινήσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μεσημέρι της Παρασκευής η 40χρονη οδηγούσε το όχημά της, στο οποίο επέβαινε με το παιδί της, επί της Λεωφόρου Στρατού στην Πολίχνη, όταν άκουσε δυνατό θόρυβο στην εξωτερική πλευρά του ουρανού του οχήματος.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι αύριο Κυριακή θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Μακένζι Κινγκ και Καθ. Κεραμοπούλου, πέριξ του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας, κατά τις ώρες 07:00 έως 19:00, από το Τμήμα Οδοποιίας και Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης.

Φθορές προκάλεσαν άγνωστοι στα παράθυρα και στους τοίχους γυμνασίου, στην περιοχή Μαλακοπή, στη Θεσσαλονίκη.

Η διευθύντρια του σχολείου διαπίστωσε σήμερα το πρωί τις φθορές και προχώρησε σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας-Τριανδρίας.

Οριστικά κλείνει το γνωστό ψητοπωλείο Ματζάρης στη Θεσσαλονίκη μετά από περισσότερο από δύο δεκαετίες λειτουργίας καθώς ο επιχειρηματίας αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο κόστος.

«Όλες οι αυξήσεις εκτός από το λάδι που έχει 1,5 χρόνο και η ενέργεια έχει 1 χρόνο αύξηση ,στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν γίνει από τα Χριστούγεννα και μετά», αναφέρει ο επιχειρηματίας στην ανακοίνωσή του.

Συνεδρίασε σήμερα (26/5) για πρώτη φορά μετά τις πρόσφατες εκλογές η τοπική οργάνωση Αμπελοκήπων-Μενεμένης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Τα στελέχη και μέλη του Κινήματος εμφανίστηκαν ικανοποιημένα για το εκλογικό αποτέλεσμα όπως αποτυπώθηκε για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ενώ παράλληλα δήλωσαν την αισιοδοξία τους για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Τον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία του για "εργαλειοποίηση της θρησκευτικής ταυτότητος των πολιτών από κέντρα και εξουσίες", με στόχο "αφ' ενός μεν την χειραγώγηση των πολιτών στις εκλογές και αφ' ετέρου, τον έλεγχο των βασικών πυλώνων του πολιτικού μας συστήματος", εκφράζει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Σουφλίου, Σαμοθράκης, κ.κ. Άνθιμος.