espa pkm

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, 7:04:09 μμ

Ελλάδα

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η Εθνική Επιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου της Ευλογιάς των αιγοπροβάτων ενημερώνουν ότι η συνολική εικόνα της νόσου για το διάστημα από τον Αύγουστο 2024 έως και 15 Φεβρουαρίου 2026 διαμορφώνεται ως εξής:

Ρόμπερτ Πάτινσον αποκαλύπτει πως ψυχοθεραπευτής τον ρώτησε αν παίρνει ναρκωτικά, λόγω δυσκολίας κατανόησης.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον μοιράστηκε σε μια άνετη συζήτηση με τη Ζεντάγια για το Interview Magazine μια απροσδόκητη εμπειρία από τη θεραπεία του.

Αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Κουλουρά, το μέλος του Δ.Σ. κ. Γιώργο Ναστούλη και το μέλος κ. Γιώργο Στάθη, είχε συνάντηση με την  Πρέσβη της Ρουμανίας κα. Carmen - Ileana Mihalcescu.

The ReMARKables InterViews Vol. 414: 

Μιλάμε με την κυρία Πελαγία Καζολέα, 

Επιχειρηματία πάνω στον χώρο της μόδας και του ρούχου, 

δημιουργό του ''BELAIRE BOUTIQUE''. 

Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς 

 

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά αγαπητή φίλη Πελαγία, με Υγεία και Κέρδη.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, καθώς και η κοπή της Βασιλόπιτας, το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (Γενναδίου 8, 7ος όροφος Αθήνα).

Ακολουθεί η θέση της ΕΙΕΤ στην «απάντηση» των ΕΛΤΑ για τη δραματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη διακίνηση των εντύπων.

Αξιότιμοι κύριοι,

Με έκπληξη διαβάσαμε την «απάντηση» σας σχετικά με το σοβαρότατο πρόβλημα που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στη διακίνηση των εντύπων μας.

Στα γραφεία της Ε.Ι.Ε.Τ., πριν την διεξαγωγή  της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Παρασκευής 30 Ιανουαρίου 2026, το Δ.Σ. της Ένωσης τίμησε τη μνήμη πέντε παλαιών μελών της για την μακροχρόνια προσφορά τους στον Περιφερειακό Τύπο.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Ρουμανία, με θύματα φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Πολύνεκρη τραγωδία σημειώθηκε στη Ρουμανία, στην επαρχία Τίμις, όπου οπαδοί του ΠΑΟΚ ενεπλάκησαν σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί του Δικεφάλου από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας (Ημαθία, Κατερίνη, δυτική Θεσσαλονίκη) ταξίδευαν με μίνι bus με προορισμό τη Γαλλία για τον μεθαυριανό αγώνα της ομάδας τους κόντρα στη Λιόν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι νεκροί είναι επτά, ένας είναι διασωληνωμένος και δύο ακόμη νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, στο νοσοκομείο της πόλης Λουγκόιελ.

Σε δημόσια καταγγελία για τη δραματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη διακίνηση των εντύπων μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ), προχώρησαν η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου και η Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου.