espa pkm

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2026, 10:25:36 πμ

Ελλάδα

Στις 11 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη.

Οι προσυγκεντρώσεις των εργατικών σωματείων έχουν οριστεί στις 10.30 π.μ. και έχουν ως εξής:

  • Επί της Τσιμισκή με Αριστοτέλους: Σωματεία στον κλάδο του Εμπορίου, του Επισιτισμού, του Τουρισμού και των Υπηρεσιών
  • Στην πλατεία Άθωνος: Σωματεία στον κλάδο των Κατασκευών, των Μεταφορών, των Τροφίμων, της Χημικής Βιομηχανίας, της Ενέργειας και λοιπών σωματείων του ιδιωτικού Τομέα
  • Στη συμβολή των οδών Καρόλου Ντηλ και Ερμού: Σωματεία στον κλάδο της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών
  • Στην πλατεία Αγίας Σοφίας: Σωματεία στον Κλάδο της Υγείας, των Εκπαιδευτικών, του Δημοσίου, Φοιτητικοί Σύλλογοι.

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 4 έως τις 10 Απριλίου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 23 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Αμαλιάδα, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «Under 2,5» & «Νo Goal» σε 11 αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας και της Ουγγαρίας, τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και της Ελβετίας και την τρίτη κατηγορία της Γαλλίας και κέρδισε 21.107,16 ευρώ.

Στην απολογία του, ο νεαρός σπουδαστής ομολόγησε την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη – «Φοβήθηκα όταν έκλεισε την πόρτα. Ήταν λάθος μου. Δεν το έκανα από μαγκιά, ήταν βλακεία μου».

Το μέλλον της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Α΄Θεσσαλονίκης, κ. Ευρυβιάδη Ελευθεριάδη, είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι της πόλης.

Περισσότερα από 8,5 κιλά ηρωίνης κατείχε 27χρονη αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και φέρεται ως μέλος οργανωμένου κυκλώματος ναρκωτικών.

Όπως ανακοινώθηκε, αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, κατέσχεσαν 18 δέματα που περιείχαν συνολικά 8 κιλά και 561 γραμμάρια ηρωίνης, ποσότητα που εκτιμάται ότι προοριζόταν να καταλήξει σε στέκια τοξικοεξαρτημένων, στο νομό Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Μάρδας, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε τα τρία Επιμελητήρια της πόλης και το ΚΕΠΚΑ στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης και με αφορμή τις ευχές του για το Πάσχα.

Σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε χθες (12/4) περίπου στις 23.00 μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, δύο Ι.

Τα πέντε μέλη εγκληματικής οργάνωσης κατάφεραν να πάρουν λεία συνολικής αξίας 138.500 ευρώ σε 17 διαρρήξεις καταστημάτων από τις αρχές Νοεμβρίου έως και την Μεγάλη Τετάρτη.

«Προοδευτική διακυβέρνηση δεν μπορούμε να κάνουμε με τον Αντώναρο, με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης που οδήγησε τη χώρα στα βράχια» τόνισε μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο Αντώνης Σαουλίδης.

Κέρδη άνω των 2,5 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 3 έως και τις 9 Απριλίου 2023 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 2.549.932 ευρώ.

Ανάμεσα στους νικητές ήταν ένας τυχερός στο Μαρούσι, ο οποίος κέρδισε 3.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ». Επιπλέον, πέντε παίκτες σε Αθήνα, Άρτα, Αριδαία και Καλλιθέα κέρδισαν έπαθλα των 2.000 ευρώ στα ΣΚΡΑΤΣ «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ» και «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ». Συνολικά 63 παίκτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.