Στις φλόγες τυλίχτηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Σταυρούπολης, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες ή υλικές ζημιές στα γύρω σπίτια.
Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο έγινε στάχτη στη Σταυρούπολη (ΦΩΤΟ)
Συντάκτης: Eidisis.grΚαλοκαίρι 2023: Ανησυχία για τα beach bar – Φωτιά οι ανατιμήσεις – Μάχη να κρατηθούν οι τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα
Συντάκτης: Eidisis.grΜάχη με τις ανατιμήσεις δίνουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων beach bar, προσπαθώντας να κρατήσουν τις τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα.
Το politic.gr επικοινώνησε με τον Χριστόφορο Κυπριώτη, ιδιοκτήτη ενός πασίγνωστου beach bar στην παραλία Νέων Φλογητών, ο οποίος έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου για τις ανατιμήσεις.
Θεσσαλονίκη: Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον ΤΧ1 του ΟΣΕ
Συντάκτης: Eidisis.grΑιφνιδιαστική επίσκεψη στον Τοπικό Χειρισμό 1 ( ΤΧ1) του ΟΣΕ, έξω από τη Θεσσαλονίκη, έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, και αναρωτήθηκε τι ακριβώς θα εγκαινίαζε στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την 1η Μαρτίου, αφού, όπως ενημερώθηκε, το κέντρο τηλεδιοίκησης βλέπει μόνο κάποια κομμάτια της διαδρομής προς την Ειδομένη και τον Στρυμόνα αλλά, αλλά, όμως, δεν λειτουργεί.
Μελισσοχώρι: «Είχε προσπαθήσει να πνίξει και την ανιψιά μου» – Σοκαριστική μαρτυρία για τον 62χρονο απόστρατο
Συντάκτης: Eidisis.gr«Είχε πάει να πνίξει και την ανιψιά μου» λέει η θεία της μητέρας των διδύμων που παραλίγο να είναι θύματα μίας οικογενειακής τραγωδίας στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, όταν ο 62χρονος πατέρας τους κλειδώθηκε μαζί τους στο αυτοκίνητό του και άνοιξε φιάλες υγραερίου.
Περισσότεροι από 55.000 θεατές παρακολούθησαν τις ταινίες και τις δράσεις του 25ου ΦΝΘ
Συντάκτης: Eidisis.grΤα προ πανδημίας επίπεδα πλησίασε η προσέλευση στη φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 12 Μαρτίου σημειώνοντας αύξηση 11,2%.
Θεσσαλονίκη: Έκθεση φωτογραφίας με «Ιστορίες Των Νερών» από τον πολυβραβευμένο φωτογράφο Δημήτρη Βαβλιάρα
Συντάκτης: Eidisis.gr«Ιστορίες Των Νερών», τιτλοφορείται η έκθεση φωτογραφίας του βραβευμένου φωτογράφου και μουσικού Δημήτρη Βαβλιάρα, η οποία εγκαινιάζεται στις 22 Μαρτίου 2023 -Παγκόσμια Ημέρα Νερού- στις 19:00 με την υποστήριξη του Goethe-Institut, στην Γκαλερί του Ινστιτούτου και διοργανώνεται από το Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ.
Θ. Καράογλου: «Βάζουμε τέλος στην Ελλάδα της ανοχής και της παλαιοκομματικής αντίληψης»
Συντάκτης: Eidisis.gr«Η Νέα Δημοκρατία είναι η πραγματική δύναμη αλλαγής και εκσυγχρονισμού της Ελλάδας» δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου στην Ασπροβάλτα απευθυνόμενος σε φίλους του πολιτικού του γραφείου και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με τους οποίους συνομίλησε στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε στην περιοχή.
Θεσσαλονίκη: Το πεσμένο ρούχο στο μπαλκόνι ήταν «παγίδα» – Έτσι έκλεβε σπίτια ηλικιωμένων 19χρονος Ρομά
Συντάκτης: Eidisis.grΜε πρόσχημα ένα πεσμένο ρούχο στο μπαλκόνι, ένας 19χρονος Ρομά ρήμαζε σπίτια ηλικιωμένων στον δήμο Νεάπολης – Συκεών στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, από τον Δεκέμβριο του 2022 έως και τα μέσα Μαρτίου, καταγγέλθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης Συκεών πολλές περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια ηλικιωμένων, κυρίως με την παραπάνω μέθοδο.
Καλαμαριά: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με μηχανή
Συντάκτης: Eidisis.grΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/3) στην περιοχή της Καλαμαριάς.
Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 9 το πρωί αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με Ι.
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο φρουρούμενος ο 62χρονος που άνοιξε φιάλες υγραερίου στο αμάξι του με τα παιδιά του
Συντάκτης: Eidisis.grΦρουρούμενος στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του σε αυτοκίνητο, όπου άνοιξε μία φιάλη υγραερίου με την οποία φαίνεται να επιχείρησε να προκαλέσει κακό τόσο στα ανήλικα όσο και στον εαυτό του.