espa pkm

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2026, 8:12:22 μμ

Ελλάδα

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την ανάβολη της δίκης οι 14 οικολόγοι που συνελήφθησαν το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ενώ σε όλους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παρεπέμφθηκαν να δικαστούν οι 14 διαδηλωτές που το πρωί συνελήφθησαν στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, διότι εμπόδισαν συνεργεία να προχωρήσουν στην κοπή δέντρων.

Είχε καταδικαστεί στις 28 Φεβρουαρίου από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για συνέργεια σε κλοπή και τού επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών

Παραδόθηκε ο 33χρονος που είχε αποδράσει από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είναι από το πρωί στη Θεσσαλονίκη ενώ βρήκε χρόνο και για ένα χαλαρό διάλειμμα πίνοντας ένα κρασάκι με τον υποψήφιο βουλευτή β’ Θεσσαλονίκης, κ.

Αυτοκίνητα «κλώνους», προκειμένου να παραπλανούν τις αρχές, κατηγορούνται ότι δημιουργούσαν, για τη μεταφορά λαθραίων καπνικών προϊόντων, τα μέλη κυκλώματος που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, αρχικά συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2020 ένας 44χρονος, όταν κατασχέθηκαν περισσότερα από 150.000 λαθραία καπνικά προϊόντα.

Με καταθέσεις διασωστών του ΕΚΑΒ συνεχίστηκε για 13η μέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, σε βάρος του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή της Χαριλάου.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη», Μιχάλης Τρεμόπουλος, μετά την επεισοδιακή σύλληψή του από αστυνομικούς

Στην προσαγωγή 14 ατόμων κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της κοπής δένδρων στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχώρησε η ΕΛΑΣ το πρωί της Δευτέρας.

Στη 2η ΕΜΑΚ στη Θέρμη βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κετικίδης

Σήμερα, μετά από διαδικτυακό κάλεσμα του «Save the trees», πολίτες της Θεσσαλονίκης έδωσαν δυναμικό παρών στην διαμαρτυρία, για να εμποδίσουν τις εργασίες κοπής δέντρων στη Ρωμαϊκή Αγορά.

«Το όραμα της Μαρίας Μανούκα για το δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο», τονίζει ο Σούλας Γιάννης ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 07:19

Στη Θεσσαλονίκη ο Ν. Ανδρουλάκης σήμερα 13/03

Συντάκτης:

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης επισκέπτεται σήμερα Δευτέρα τη Θεσσαλονίκη

Στις 10:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.