espa pkm

Κυριακή, 7 Ιουνίου 2026, 5:22:54 μμ

Ελλάδα

«-Κύριε Σαουλίδη γιατί να σας ψηφίσει ο ψηφοφόρος της Α’ Θεσσαλονίκης; Τι έχετε ψηλά στην ατζέντα σας;

-Τα προβλήματα της πόλης μου τα οποία κι εγώ ο ίδιος βιώνω καθημερινά διότι εδώ ζω, εργάζομαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου.

Το Σέιχ Σου επισκέφθηκαν πριν από λίγο οι Άκης Σκέρτσος και Γιώργος Αμυράς, με τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας να τους ενημερώνει για τα έργα που έγιναν τα τελευταία χρόνια, ώστε να προστατευτεί το δάσος.

Με ανεβασμένη διάθεση και σύμμαχο τον καιρό ο κόσμος ξεχύθηκε για το καθιερωμένο τσίκνισμα.

Ο Χρήστος Δάντης είχε ένα σοβαρό ατύχημα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο που εμφανίστηκε, στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης.

To βράδυ της Τρίτης που ο Χρήστος Δάντης είχε το ατύχημα στη σκηνή το μαγαζί ήταν γεμάτο.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται το διήμερο 15-16 Φεβρουαρίου ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. Σήμερα παραβρέθηκε σε ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, με κεντρικό σύνθημα “Όλα μπορούν να είναι αλλιώς”, στο Κινηματοθέατρο Φαργκάνη.

Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, παρουσία του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια.

Λαμπρή υποδοχή είχαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία οι 27 ήρωες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Speedy, μετά την επιστροφή τους από τα συντρίμμια του φονικού σεισμού στην Τουρκία.

Την υποψηφιότητα του Στέλιου Αγγελούδη για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης στηρίζει ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Στηρίζω τον Στέλιο Αγγελούδη

Οι επερχόμενες -πιθανόν αλλεπάλληλες- αναμετρήσεις στην εθνική κάλπη, αναπότρεπτα μεταθέτουν το δημόσιο διάλογο γύρω από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές για τις αρχές του καλοκαιριού.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση αφέθηκε ο 49χρονος Βούλγαρος, την έκδοση του οποίου ζητούν οι ΗΠΑ, καθώς τον κατηγορούν ότι πούλησε αμερικανικά μικροτσίπ και άλλα εξαρτήματα υψηλής τεχνολογίας στη Ρωσία, με «όχημα» μία βουλγαρική εταιρία – «βιτρίνα», παρακάμπτοντας τους εμπορικούς περιορισμούς που θέτει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υφυπουργού Μακεδονιας Θράκης, με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δενδια στο ΥΜΑΘ.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

Οι δύο άντρες συζήτησαν για τον φονικό σεισμό που έπληξε την γειτονική Τουρκία, η οποία μετράει χιλιάδες νεκρούς αλλά και την άμεση ανταπόκριση της ελληνικής πολιτείας στην αποστολή βοήθειας.