espa pkm

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2026, 11:13:16 μμ

Ελλάδα

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 21:51

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με την απειλή σύριγγας

Συντάκτης:

Ληστεία υπό την απειλή σύριγγας σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (13/1) σε ξενοδοχείο στο κέντρο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, γύρω μετά τις 22:00 άγνωστος άνδρας, φορώντας κουκούλα, εισέβαλε στον χώρο του ξενοδοχείου στην οδό Αγίου Δημητρίου και με την απειλή σύριγγας κατάφερε να αποσπάσει άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στη σύλληψη 27χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν μεταξύ των ατόμων που αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς, χθες, να απελευθερώσουν δύο κρατούμενους προχώρησε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης στον οικισμό Αγία Σοφία, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Ο Υπουργός Τουρισμού μιλώντας στο 6ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλονίκης μίλησε για τις δυνατότητες που έχει η Μακεδονία για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη και στις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί για την επίτευξη αυτού του στόχου

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 17:45

Θεσσαλονίκη: Αρκούδα νεκρή μετά από τροχαίο

Συντάκτης:

Νεκρή, μέσα σε χωράφι, δίπλα στον δρόμο Φλώρινας – Αμυνταίου, στο ύψος του Αμμοχωρίου βρέθηκε αρκούδα που φαίνεται να χτυπήθηκε στο κεφάλι από διερχόμενο όχημα.

Επεισόδιο μεταξύ Ρομά και αστυνομικών σημειώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για δύο Ρομά ηλικίας 33 και 35 ετών οι οποίοι ήθελαν να αποφύγουν έλεγχο της Αστυνομίας και γι’ αυτό τράπηκαν σε φυγή προς τον οικισμό των Διαβατών «Αγία Σοφία».

Στη φυλακή οδηγείται 68χρονος που τον Μάιο του 2015 αποπειράθηκε να σκοτώσει με κουζινομάχαιρο τον 43χρονο γείτονά του, σε περιοχή της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική.

Εργασίες συντήρησης στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, από τον κόμβο του Ωραιοκάστρου μέχρι τον κόμβο της οδού Λαγκαδά, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας τμηματικά.

Εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.

Η απόφαση του Τμήματος του ΣτΕ αποτελεί δικαίωση του Δήμου Παύλου Μελά, των κινημάτων και των πολιτών που όλα αυτά τα χρόνια ζητούσαν την απόδοση του χώρου στην τοπική κοινωνία ως χώρου πρασίνου.

Η ανάπτυξη δεν είναι μια αφαιρετική έννοια, βασίζεται στο τρίπτυχο Όραμα – Σχεδιασμός – Αποτελεσματικότητα. Τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν σε απόλυτο βαθμό την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μια Περιφέρεια που καθίσταται Πρωταγωνίστρια παρά τη δυσμενή διεθνή συγκυρία, χάρη στις πρωτοποριακές πρωτοβουλίες του Απόστολου Τζιτζικώστα.