espa pkm

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2026, 2:03:08 πμ

Ελλάδα

Το Followgreen Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη μας καλεί να γιορτάσουμε οικολογικά τις φετινές γιορτές, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέψουμε όλες μας τις συνήθειες! Με μικρές αλλαγές στον τρόπο που θα γιορτάσουμε, καταφέρνουμε να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον με περιττές σπατάλες!

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το καλλιτεχνικό σχέδιο.

Φίλοι και συγγενείς του Κώστα Φραγκούλη που δολοφονήθηκε από σφαίρα αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξής του στη Θεσσαλονίκη, πήραν την πρωτοβουλία να ζωγραφίσουν το πορτρέτο του 16χρονου στη μνήμη του.

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 17χρονος τον οποίο κατήγγειλε μία ανήλικη κοπέλα η οποία δεν έχει συμπληρώσει τα 18 της έτη για βιασμό στο πάρτι που έκανε για τη γιορτή του τα Χριστούγεννα στο σπίτι του στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης υπέβαλε ο Βασίλης Γάκης, προκειμένου να είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου έτους.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο άντρας γύρω στα 30 έτη πήρε το σκυλάκι και εξαφανίστηκε.

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη σε πάρκινγκ καταστήματος στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, όταν ένας άγνωστος άνδρας διέρρηξε αυτοκίνητο ενός 78χρονου και έκλεψε το σκυλάκι που βρισκόταν μέσα στο όχημα.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, τα τελευταία δρομολόγια την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα πραγματοποιηθούν νωρίτερα από το κανονικό.

Συνελήφθησαν ένας 43χρονος κι ένας 72χρονος.

Δικογραφία για παράβαση του Νόμου για την προστασία του περιβάλλοντος σχηματίστηκε σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 43 και 72 ετών, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας για περιβαλλοντική ρύπανση στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν είναι ειδικοί, δεν είναι πρότυπα, δεν μπορούν να απευθύνονται σε μωρά παιδιά», αναφέρει η κ. Λατινοπούλου στο βίντεό της

Την οργή της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε μια εκδήλωση που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία drag queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά 3-12 ετών.

Άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν δύο νεαρούς για τις ζημιές που προκάλεσαν σε βιτρίνες καταστημάτων στην περιοχή της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου.

Η επίθεση έγινε περίπου στις 4 τα ξημερώματα σε κεντρική τράπεζα στην οδό Μαρτίου

Έκρηξη μικρής έντασης σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε υποκατάστημα τράπεζας στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην οδό Μαρτίου.