espa pkm

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2026, 12:49:17 μμ

Ελλάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Νοέμβριο του 2022 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 114 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 29 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε αναλυτικά που και πότε θα ανάψουν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ


Στο πλαίσιο του ανάμματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας διοργανώνεται η εκδήλωση «ΔΩΣΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ» την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ώρα 18:30, στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα.

Το προσωπικό ζητάει την επαναφορά των μισθών σε υψηλότερα επίπεδα.

Στάση εργασίας διεξήγαγε σήμερα το μεσημέρι το κατασκευαστικό προσωπικό του Μετρό Θεσσαλονίκης, στη στάση Βενιζέλου.

Ο οδηγός φορτηγού κατέθεσε για την πορεία που ακολούθησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ανήλικος Ρομά.

Οδηγός φορτηγού που φέρεται ως αυτόπτης μάρτυρας της καταδίωξης που οδήγησε στον βαρύτατο τραυματισμό του 16χρονου από αστυνομικά πυρά, κατέθεσε νωρίτερα στον α’ τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση.

Τριακόσια γραμμάρια κοκαϊνη, περίπου, και χρηματικό ποσό άνω των τριάντα χιλιάδων ευρώ βρέθηκαν στην κατοχή 39χρονου Αλβανού, σεσημασμένου για υποθέσεις ναρκωτικών, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα και συνελήφθη από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.


«Περιμένουμε και φέτος η Γέννηση του Θείου Βρέφους να μας γεμίσει ελπίδα και αγάπη. Γιορτάζουμε με ποιοτικές εκδηλώσεις που βασίζονται στην εθελοντική προσφορά και στο μεράκι των τοπικών μας συλλόγων και των συμπολιτών μας.

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 09:22

Η ηθοποιός Ζωή Ξανθοπούλου στην politic

Συντάκτης:

Η Ζωή Ξανθοπούλου σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο Α.Π.Θ. και στη συνέχεια στο θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν στην Αθήνα. Είναι 27 ετών και έχει κάνει σεμινάρια με καταξιωμένους καθηγητές, όπως με τον Κίμωνα Φιορέτο, τον Γιώργο Καραμίχο και τον Γιάννη Μίχο.

H επικοινωνία της ομάδας ΔΙΑΣ με το κέντρο επιχειρήσεων μετά τους πυροβολισμούς και την αιματηρή καταδίωξη του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη, που είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του στο κεφάλι ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

«Άνοιξε ταχύτητα ο γιος μου, συμφωνώ, αλλά υπήρχαν πολύ άλλοι τρόποι να τον κάνουν να σταματήσει, όχι να τον σκοτώσουν», λέει ο πατέρας του 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό σε καταδίωξη.

Τουλάχιστον 15 άτομα Ρομά έκλεισαν το δρόμο, καίγοντας λάστιχα και πετώντας πέτρες στις δυνάμεις των ΜΑΤ διαμαρτυρόμενοι για τον τραυματισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη.