espa pkm

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2026, 10:41:26 μμ

Ελλάδα

Ο 35χρονος άνδρας κατέληξε.

Έχασε τη ζωή του ο 35χρονος άνδρας που έπεσε χθες, γύρω στις 19:20 από τον 6ο όροφο του εμπορικού κέντρου Odeon, στη Θεσσαλονίκη.

«Σύμφωνα με τον επικεφαλής Κλεάνθη Μανδαλιανό της δημοτικής Αρχής του Κορδελιού Ευόσμου “ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΛΑΣΠΗ” όποιος του υπενθυμίζει ότι πρέπει να διεκδικεί το καλύτερο για τους δημότες του και να μην αρκείται στα ….

Σε θέατρο «μεταμορφώνεται» το Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης με μία σκηνή 16 μέτρων και κερκίδα για τους θεατές, ώστε από την ημέρα των Χριστουγέννων και για όλη την περίοδο των εορτών, να φιλοξενήσει δύο μεγάλες παραστάσεις στο πλαίσιο του «Christmas Theater», που για πρώτη φορά έρχεται στη Θεσσαλονίκη.

Τα γιορτινά της φοράει σιγά – σιγά η Θεσσαλονίκη με τα πρώτα λαμπάκια να φωτίζουν τους δημόσιους χώρους.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

Συγκεκριμένα σήμερα η δημοτική αρχή ξεκίνησε να στολίζει την πλατεία Ελευθερίας στον Βαρδάρη.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στον αύλειο χώρο εταιρείας ανακύκλωσης στη Σίνδο.

Αυτή την ώρα η φωτιά καίει απορρίμματα. Στο σημείο επιχειρεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία με πέντε οχήματα και 12 πυροσβέστες.

Νέο περιστατικό βίας σε βάρος οδηγού του ΟΑΣΘ σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή της Κρήνης, στη Θεσσαλονίκη. – “Με χτύπησε κι έφυγε” δήλωσε στο Politic.gr ο οδηγός, με μαυρισμένο μάτι.

Οι νέες γνώσεις, οι νέες επιστημονικές εμπειρίες, τα νέα φάρμακα και η νέα τεχνολογία αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής των ασθενών με καρκίνο.

Παραμένει, όμως, ακόμη ένα ποσοστό ασθενών, που έχει υποβληθεί ήδη στις καθιερωμένες θεραπείες τόσο από πλευράς της χειρουργικής όσο και της ογκολογίας, και βρίσκεται στο «σταυροδρόμι» της επόμενης επιλογής.

Εγκαταλελειμμένο σε πλαγιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, κοντά στον κόμβο Ασβεστοχωρίου, βρέθηκε Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, που σημειώθηκε γύρω στη 01.20 τα ξημερώματα, στο κέντρο της πόλης, με θύμα μια γυναίκα, 21 ετών.

Το μήνυμα της κ. Τάνιας Κιουμουρτζίδου για τη χθεσινή ημέρα.

Στο Γ’ Σώμα Στρατού βρέθηκε χθες η κ. Τάνια Κιουμουρτζίδου, μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας για την Κεντρική Μακεδονία με αφορμή τη γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 68 χρόνων, ο ομότιμος καθηγητής Νομικής του ΑΠΘ, Λάμπρος Μαργαρίτης.

Κορυφαίος ποινικολόγος, μέχρι και την περασμένη εβδομάδα έδινε μάχες από τα δικηγορικά έδρανα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.