espa pkm

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2026, 2:40:25 πμ

Ελλάδα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέντε μετανάστες εντοπίστηκαν έξω από το παράπηγμα και άλλοι τρεις στην ευρύτερη περιοχή.

Επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε εχθές στον οικισμό Τσαΐρια, στην Περαία Θεσσαλονίκης, μετά από πληροφορίες ότι υπήρχαν σε παράπηγμα μετανάστες, που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα.

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Σεπτέμβριο του 2022 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 87 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 17:55

Θεσσαλονίκη: Κλούβα της ΕΛΑΣ συγκρούστηκε με ΙΧ

Συντάκτης:

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Μακεδονίας στην Καλαμαριά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη επί της οδού Μακεδονίας στην Καλαμαριά. Όπως μπορείτε να δείτε στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν μια κλούβα της αστυνομίας και ένα ΙΧ.

Κινητοποίηση κατά της ΟΠΠΙ πραγματοποίησαν σήμερα φοιτητικοί σύλλογοι έξω από την Πρυτανεια του ΑΠΘ.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης


Οι φοιτητές φωνάζουν συνθήματα κατά της ΟΠΠΙ και της παρουσίας των ΜΑΤ.

Ο 20χρονος τράπερ συνελήφθη μετά από αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητό του

Με μικροποσότητα χασίς συνελήφθη γνωστός τράπερ χθες τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Ο 20χρονος κινούταν στην περιοχή της Γιαννιτσών όταν του έκαναν σήμα αστυνομικοί για να σταματήσει για έλεγχο.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης μιλά για το κύμα μετανάστευσης των Ελλήνων γιατρών

Είκοσι χιλιάδες Έλληνες γιατροί ζουν και εργάζονται εκτός Ελλάδας, επισημαίνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΙΣΘ), Νίκος Νίτσας, επικαλούμενος στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού.

Ευρεία σύσκεψη για να επιλυθεί το σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει προκύψει στην είσοδο της Λητής (Δερβένι) μετά την έναρξη λειτουργίας σταθμού διοδίων στην περιοχή προκάλεσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ανακοίνωση για την χθεσινή απόπειρα ληστείας στη Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε νωρίτερα η Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Στην αυτόφωρη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για απόπειρα ληστείας σε επιχείρηση του κέντρου πόλης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, έπειτα από άμεση ενημέρωση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών της χθεσινής απόπειρας ληστείας σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Μοναστηρίου

Όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, οι τέσσερις δράστες στην προσπάθεια τους να καταστρέψουν την κάμερα ασφαλείας που κατέγραφε τις κινήσεις στο χώρο του καταστήματος, προκάλεσαν ηλεκτρολογική βλάβη, με συνέπεια να πέσουν τα ρολά ασφαλείας και να εγκλωβιστούν στο εσωτερικό της επιχείρησης.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 07.00 πμ στην Καλαμαριά και συγκεκριμένα στη Σοφούλη.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Σοφούλη στην Καλαμαριά και συγκεκριμένα μπροστά από τη Ναυτική Διοίκηση Βορείου Ελλάδος με το ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει μία γυναίκα τραυματία.