Με αισιοδοξία ατενίζει το αυτοδιοικητικό της μέλλον η κ. Μαρία Μανούκα, διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, όπως έγραψε σε δημοσίευσή της στο Facebook.
Σήμερα η κ.
Με αισιοδοξία ατενίζει το αυτοδιοικητικό της μέλλον η κ. Μαρία Μανούκα, διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, όπως έγραψε σε δημοσίευσή της στο Facebook.
Σήμερα η κ.
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 13 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 22 εκατομμύρια ευρώ.
Η πανεπιστημιακή αστυνομία θα συνεχίσει να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντά της, αναφέρει η ΕΛΑΣ σε σχετική ανακοίνωσή της, διαψεύδοντας δημοσίευμα που έκανε λόγο για “προσωρινό φρένο”.
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, στη Θεσσαλονίκη, περιπτώσεις κλοπών από οικίες, τις οποίες διέπραξαν δύο νεαρά αδέλφια (άντρας – γυναίκα) μαζί με συνεργό.
Άλλη μια οξειδωμένη οβίδα, η τρίτη, εντοπίστηκε στο εργοτάξιο στην οδό Λέοντος Σοφού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο ιδιοκτήτης και χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων ‘Άγγελος Φρατζίδης, που εντόπισε τις τρεις οβίδες, ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως «είναι μια οξειδωμένη οβίδα 33εκ, του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου.
Το θύμα της τρίτης παράσυρσης που σημειώθηκε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Θεσσαλονίκη: Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο 16χρονος ποδηλάτης που τον παρέσυρε υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας, την ώρα που διέσχιζε το δρόμο.
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 στην συμβολή των οδών Δενδροποτάμου με 28ης Οκτωβρίου στους Αμπελόκηπους, όταν το όχημα της ΕΛΑΣ παρέσυρε τον 16χρονο ποδηλάτη, ο οποίος χτύπησε με σφοδρότητα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.