espa pkm

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2026, 7:19:46 πμ

Ελλάδα

Πλήθος κόσμου στην περιφορά του Επιταφίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, με το κλίμα κατάνυξης να είναι συγκινητικό.

Ο Επιτάφιος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στα Νέα Μουδανιάξεκίνησε την περιφορά του λίγο πριν της 21:00, με τον κόσμο να ακολουθεί ευλαβικά.

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 21:00

Κομοτηνή: Ηλικιωμένη καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Συντάκτης:

Απεγκλωβίστηκε μετά από επιχείρηση της πυροσβεστικής ηλικιωμένη γυναίκα, που καταπλακώθηκε από τρακτέρ, στην περιοχή Πολύανθος, του δήμου Ιάσμου Ροδόπης

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε για το συμβάν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Μ.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη αύριο το Μεγάλο Σάββατο, ενώ σε διάφορες περιοχές αναμένεται να έχει και λασποβροχή.

Αναλυτικά το δελτίο Καιρού από το Meteo.gr:

Για τη Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου 2022προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τοπικές βροχές στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά το πρωί, και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα παραθαλάσσια τμήματα.

Χιλιάδες πιστών ακολούθησαν τον Επιτάφιο στην περιφορά του στο κέντρο της πόλης

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

Με την αγορά ανοιχτή, ηλιόλουστο καιρό και χιλιάδες πιστών να ακολουθούν πραγματοποιήθηκε η μεγαλοπρεπής περιφορά του Επιταφίου από την Εκκλησία του Αγίου Μηνά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 15:43

Περιοδεία της Σακελλαροπούλου στη Θράκη

Συντάκτης:

Το Μικρό Δέρειο, το Μεγάλο Δέρειο του νομού Έβρου και το Θρυλόριο του νομού Ροδόπης επισκέφθηκε η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Πρώτος σταθμός ήταν το Μικρό Δέρειο, όπου στην πλατεία του χωριού την υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος και κάτοικοι.

Τη ζωή του έχασε ένας άντρας που παρασύρθηκε από όχημα στην Βούλγαρη στη Θεσσαλονίκη

Το όχημα παρέσυρε τον άντρα που κινούταν πεζός στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, λίγο πριν την Ψελλού, στο ρεύμα εισόδου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω περιφοράς των Επιταφίων των Ιερών Ναών Αγίου Μηνά, Αγίου Δημητρίου, της Του Θεού Σοφίας και Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά (Μητρόπολη)

Συγκεκριμένα:

Α’ ΚΑΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ:

Με έναν κύκλο διαλέξεων στο πλαίσιο του ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου από διακεκριμένους ιστορικούς-καθηγητές, και με άλλες παράλληλες εκδηλώσεις, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών τιμά την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή (1922-2022), φιλοδοξώντας να φωτίσει όλες τις πτυχές της ιστορίας, όπως αυτή διαμορφώθηκε από τα γεγονότα της εποχής και τους ίδιους τους ανθρώπους, που ξεριζώθηκαν από τις γενέθλιες πατρίδες τους και πήραν το δρόμο της προσφυγιάς.

Το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε πριν από τρεις ημέρες ανέδειξε η Politic μέσα από κάμερες ασφαλείας που το κατέγραψαν

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΚΑΣ

Στο σημείο που σημειώθηκαν τα δύο τροχαία επί της Αδριανουπόλεως πραγματοποιούνται αυτήν την ώρα ενδελεχείς έλεγχοι από το Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ένας άντρας ηλικίας περίπου 40 με 50 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, κοντά στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία».