Κρατώντας σημαίες, φώναξαν συνθήματα υπέρ της ειρήνης ενώ μετέβησαν στη συνέχεια στο ρωσικό προξενείο.
Νέα συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους κατά του πολέμου στην Ουκρανία πραγματοποίησαν το απόγευμα Ουκρανοί που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.
Νέα συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους κατά του πολέμου στην Ουκρανία πραγματοποίησαν το απόγευμα Ουκρανοί που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.
Μιλώντας στην εκδήλωση, το μέλος του Δ.
‘Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας. «Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό και την ολόψυχη υποστήριξή μας στους συμπατριώτες μας που ζουν στην Ουκρανία» επισημαίνει χαρακτηριστικά.
Σε νεαρή γυναίκα η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση, ενήργησε γενετήσιες πράξεις 20χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.
Δεκάδες κόσμου, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία για να τιμήσουν τη μνήμη του 19χρονου που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ενεπλάκησαν αρκετά αυτοκίνητα, ενώ δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες από την αστυνομία για τραυματίες.
Η πρώτη έγινε χθες το βράδυ όταν δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και υπό την απειλή όπλου, μάλλον απομίμησης σύμφωνα με την αστυνομία, αφαίρεσαν από μίνι μάρκετ της Πολίχνης 120 ευρώ και καπνικά προϊόντα.
Κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση 21χρονης με νοητική υστέρηση είναι ένας 20χρονος από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Καπνικός Σταθμός Κατερίνης προσφέρεται να φιλοξενήσει προσωρινά σε μία από τις θερμαινόμενες αίθουσές του μέχρι και 30 γυναικόπαιδα από το μέτωπο του πολέμου (15 κουκέτες).