Προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκε ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται για την δολοφονική επίθεση εις βάρος του Άλκη Καμπανού, μετά την 6ωρη απολογία του
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ερασιτέχνης Άρης αιτήθηκε επίσημα στη δημοτική αρχή της πόλης να στηθεί μνημείο για τον αδικοχαμένο 19χρονο φοιτητή στο σημείο της δολοφονίας του, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη και να πάρει η οδός στην οποία δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση το όνομά του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στη μιάμιση το μεσημέρι και άμεσα ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Οι πράξεις, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τελέστηκαν πέρσι τον Μάρτιο, στη Θεσσαλονίκη, έναν μόλις μήνα μετά την αποφυλάκισή του για φόνο που είχε διαπράξει, 11 χρόνια νωρίτερα, από κοινού με την τότε αρραβωνιαστικιά του, σε βάρος 58χρονου ψυχιάτρου, πρώην συντρόφου της συγκατηγορουμένης του.
Οι απειλές, σύμφωνα με δημοσιεύματα που αποτέλεσαν την αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση, συνδέονταν με τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη και διατυπώθηκαν από οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, με αποδέκτες μέλη της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας.
13 μαθήτριες κατήγγειλαν πως καθηγητές τους τους παρενόχλησαν σεξουαλικά, με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να ζητά προκαταρκτική έρευνα ώστε να διερευνηθεί, εάν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης
O 22χρονος τις προηγούμενες ημέρες αναζητούνταν από τις αρχές προκειμένου να ξεκαθαρίσει η εμπλοκή του στην επίθεση που στέρησε την ζωή στον οπαδό του Άρη.
Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης
O 22χρονος τις προηγούμενες ημέρες αναζητούνταν από τις αρχές προκειμένου να ξεκαθαρίσει η εμπλοκή του στην επίθεση που στέρησε την ζωή στον οπαδό του Άρη.
Ρεπορτάζ: Ελένη Γαλατά
Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του politic.gr, η φωτιά σημειώθηκε στις 10:17 σήμερα το πρωί στο 10χλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς πάνω από τα Διαβατά στο δήμο Ωραιοκάστρου.
Όπως αναφέρε εχθές το MEGA, ο 12ος εμπλεκόμενος φέρεται πως οδηγούσε το τρίτο όχημα και ονομάζεται «Ντίνος».