espa pkm

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2026, 11:31:29 μμ

Ελλάδα

Λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του 18χρονου οπαδού του Άρη άφησε αντιπροσωπεία του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, τόνισε:

Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 12:48

Έφοδος της ΕΛΑΣ σε Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη

Συντάκτης:

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Έφοδο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα ειδική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας στην οδό Π.Π. Γερμανού στο ύψος της οδού Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 12:31

Αποχαιρετούν τον 19χρονο ‘Αλκη και στον Εύοσμο (φωτό)

Συντάκτης:

Τοποθέτησαν λουλούδια και κεριά στη μνήμη του νεαρού στην είσοδο του δημαρχείου

Κόκκινα τριαντάφυλλα, κεριά, σημαίες του ‘Αρη κι ένα μήνυμα αποχαιρετισμού τοποθετήθηκαν στην είσοδο του δημαρχείου Κορδελιού Ευόσμου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου μετά από «τυφλό» οπαδικό χτύπημα που συγκλόνισε όλη την πόλη.

Μάχη με τη σφοδρή χιονόπτωση έδιναν όλοι νύχτα εργαζόμενοι του δήμου στα Γρεβενά.

Ολονύκτια μάχη με τη σφοδρή χιονόπτωση, που έπληξε ακόμη και την πόλη των Γρεβενών, έδωσαν, με τα εκχιονιστικά μηχανήματα, οι εργαζόμενοι του δήμου.

Σε κατάσταση σοκ συνεχίζει να βρίσκεται το Πανελλήνιο από τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών ενώ μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχουν προσαχθεί τουλάχιστον τρία άτομα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ανακρίνονται προκειμένου να διαφανεί εάν σχετίζονται με τη συγκεκριμένη επίθεση που στοίχησε τη ζωή στον 19χρονο Άλκη.

Σημαντικές εξελίξεις και καθυστερήσεις καταγγέλλει η 24χρονη Γεωργία Μπίκα η οποία όπως τόνισε έψαχνε ουροσυλλέκτες μόνη της για 40 λεπτά.

Οι εξετάσεις της Γεωργία Μπίκα είναι καθαρές ωστόσο αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχουν καθυστερήσει οι απαιτούμενες διαδικασίες.

Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 07:40

Δυτική Μακεδονία: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Συντάκτης:

Προβλήματα στην λειτουργία των σχολείων έχουν προκύψει από τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται από εχθές το μεσημέρι σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Έτσι με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι κλειστά ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά μήκος της Εγνατίας οδού ενώ συνεχίζει να ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Γρεβενών – Τρικάλων, από το 5ο χλμ.

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, 2022, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα:

-Στις 12:00, έξω από τα γραφεία ΜΚΟ, στην οδό Ερμού, παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στις εξώσεις μεταναστριών.

Για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη έκανε ανάρτηση ο Υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

“Σήμερα δεν υπάρχει κανένας θεός του πολέμου. Σήμερα δεν μπορεί να υπάρχει νικητής σε κανένα γήπεδο.