Στο 95′ ο Άρης με γκολ του Σάκιτς πήρε τη μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στην ΑΕΚ, αφιερωμένη στη μνήμη του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού
Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 44ο λεπτό του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 44ο λεπτό του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΚ.
Σε εξέλιξη είναι αυτήν τη στιγμή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 21η αγωνιστική, υπό τη σκιά της δολοφονίας του 18χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, γεγονός το οποίο τάραξε όλη την Ελλάδα.
Ένα σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του 18χρονου Άλκηέχει δει το φως της δημοσιότητας εδώ και λίγες ώρες.
Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για εθιμοτυπική επίσκεψη κατά την οποία συναντήθηκε διαδοχικά με δικαστές του Εφετείου, του Πρωτοδικείου και του Ειρηνοδικείου της πόλης.
Εκτός από τον άτυχο 18χρονο Άλκη που έφυγε από τη ζωή, θύμα της δολοφονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη έπεσε και ο κολλητός του φίλος ο οποίος νοσηλεύευται λόγω των τραυμάτων που φέρει.
Συγκεκριμένα εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για επίθεση με μαχαίρι το 2019, ενώ είναι και μέλος γνωστού Συνδέσμου του ΠΑΟΚ.
Σε δήλωσή του ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, τόνισε:
Έφοδο σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα ειδική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας στην οδό Π.Π. Γερμανού στο ύψος της οδού Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Κόκκινα τριαντάφυλλα, κεριά, σημαίες του ‘Αρη κι ένα μήνυμα αποχαιρετισμού τοποθετήθηκαν στην είσοδο του δημαρχείου Κορδελιού Ευόσμου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου μετά από «τυφλό» οπαδικό χτύπημα που συγκλόνισε όλη την πόλη.