Δύο άτομα, συνελήφθησαν χτες το πρωί, στον οικισμό Ιάσμου Ροδόπης, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ αλλοδαπούς.
Οι συλληφθέντες μετέφεραν με ΙΧΦ αυτοκίνητο οκτώ υπηκόους Πακιστάν.
Δύο άτομα, συνελήφθησαν χτες το πρωί, στον οικισμό Ιάσμου Ροδόπης, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ αλλοδαπούς.
Οι συλληφθέντες μετέφεραν με ΙΧΦ αυτοκίνητο οκτώ υπηκόους Πακιστάν.
Καλικάντζαροι, φωτιές, ζωόμορφες μεταμφιέσεις και κωδωνοφορίες. Από την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι την παραμονή των Φώτων καταγράφονται έθιμα, με αντοχή στον χρόνο.
Τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό χώρο.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βασίλης Δημόκας
Στη συμβολή των οδών Βασιλισσης Όλγας με Καραϊσκάκη και συγκεκριμένα στις 10:45 το πρωί των Χριστουγέννων διερχόμενο όχημα που κατευθυνόταν επί της Βασιλίσσης Όλγας προς το κέντρο κατέπεσε σε παρκαρισμένα οχήματα.
Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση της τόνισε ότι«η μνήμη τους δεν θα ξεχαστεί και εμείς δεν θα ηρεμήσουμε μέχρι να βρούμε δικαίωση όλες οι θηλυκότητες, που καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωπες με το σκληρό πρόσωπο της πατριαρχίας».
Να περάσετε όμορφα με όσους αγαπάτε.

Ο υπουργός αντάλλαξε ευχές με περιθαλπόμενους, εργαζόμενους και την πρόεδρο του Κέντρου Βασιλική Νάκου, ενώ δώρισε στα Παραρτήματα Σερρών και Σιδηροκάστρου ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και παιχνίδια για τα παιδιά.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βασίλης Δημόκας
Στην σκιά της πανδημίας και ενόψει των νέων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας οι θεσσαλονικείς βρέθηκαν σήμερα στο κέντρο της πόλης για να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες και να γιορτάσουν την έλευση του Θεανθρώπου.
Φορέματα με τα στοιχεία των 18 γυναικών που δολοφονήθηκαν στη χώρα το 2021, κρέμασε στην πλατεία Αριστοτέλους η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στέλνοντας το μήνυμα ότι «η μνήμη τους δεν θα ξεχαστεί και εμείς δεν θα ηρεμήσουμε μέχρι να βρούμε δικαίωση όλες οι θηλυκότητες, που καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωπες με το σκληρό πρόσωπο της πατριαρχίας».