Η ΟΝΝΕΔ απόφασισε την αναβολή της εκδήλωσης project2030.gr Youth Forum στη Θεσσαλονίκη που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, λόγω της κηδείας του Μίκη Θεοδωράκη
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
Η απαγόρευση κυκλοφορίας ΓΊΝΕΤΑΙ λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (δείκτης 4 στις περιοχές ευθύνης των δασαρχείων Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου και 3 στου Διδυμοτείχου).
Δίχως νερό, δίχως φαγητό, με μοναδική προστασία μία πετσέτα, κατάφερε να μείνει ζωντανός.
Την αρχική ιδέα του πάρκου είχε ο ερευνητής της ΝΑΣΑ, αστροφυσικός και καθηγητής του Σικάγου, Θανάσης Οικονόμου, όταν το 1997 επισκέφθηκε το χωριό Ζιακάς Γρεβενών.
«Προχωρούν σε εξαιρετικά καλό βαθμό όλα τα μεγάλα έργα. Για πολλά χρόνια, η μεγάλη συζήτηση γινόταν για τα έργα που δεν προχωρούν.
Οι σημαίες προέρχονται από όλη την χώρα και αποτυπώνουν όλες τις διαφορετικές απελευθερωτικές πρωτοβουλίες.
Σχολιάζοντας την ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από το νέο πρωτάθλημα που επιβλήθηκε στην ομάδα του Άρη, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Συγκεκριμένα η διακοπή θα ισχύσει στον Δήμο Ωραιοκάστρου περιοχή δυτικά και βόρεια του οικισμού Γαλήνη από τις 8:00 ως τις 14:00