Τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο βρέθηκε 25χρονος Σύρος, μετά από περιολία Ελλήνων αστυνομικών στον Βόρειο Έβρο.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ: «είχε εισέλθει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ: «είχε εισέλθει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα.
H φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση σε μια περιοχή πίσω από τα κοιμητήρια της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη και καίει ξερά χόρτα.
Το δυστύχημα συνέβη, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστε. Πάντως το όχημα της άτυχης νεαρής ήρθε σε πλαγιομετωπική σύγκρουση με αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ.
Η τεχνητή νοημοσύνη και οι μεγάλες βάσεις δεδομένων επέτρεψαν τη δημιουργία «ευφυών» αλγορίθμων που μπορούν να προβλέψουν τον επιπολασμό παθήσεων στον γενικό πληθυσμό, να βοηθήσουν στη διάγνωση παθήσεων και να προτείνουν την πιο κατάλληλη θεραπεία.
Η αγάπη του κόσμου στην Καλαμαριά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα η βοήθεια που έχει συγκεντρωθεί να μην είναι πια χρήσιμη στους πυρόπληκτους.