espa pkm

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2026, 7:01:10 πμ

Ελλάδα

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 13:15

ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 13.250 ευρώ για παρεμπόριο

Συντάκτης:

Επίσης κατασχέθηκαν 1.356 τεμάχια απομιμητικών ειδών, από τα οποία τα 1.201 τεμάχια πωλούνταν από e-shop

Πρόστιμα συνολικού ύψους 13.250 ευρώ, επιβλήθηκαν για παρεμπόριο κατά τη διάρκεια των ελέγχων της περασμένης εβδομάδας σε Αττική, Kοζάνη και Θεσσαλονίκη.

Λουόμενοι κολυμπάνε ανάμεσα σε δεκάδες νεκρά ψάρια που επιπλέουν στο νερό – Το φαινόμενο σημειώθηκε στην παραλία της Βεργιάς Χαλκιδικής.

Αξέχαστο θα είναι το φετινό μπάνιο για του λουόμενους στις παραλίες της Χαλκιδικής.

Φαρμακευτικό υλικό πρώτης ανάγκης και οικονομική στήριξη τόσο στους πληγέντες της πύρινης τραγωδίας που συνεχίζει να πλήττει πολλές περιοχές της χώρας μας, όσο και στους ανθρώπους που παλεύουν να σώσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους στις πυρόπληκτες περιοχές απέστειλε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα σε θαλάσσια περιοχή στη Σιθωνία Χαλκιδικής – 26χρονος που βρισκόταν στο νερό και απολάμβανε το μπάνιο του χτυπήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι από την προπέλα σκάφους.

Ο άτυχος νεαρός και η παρέα του νοίκιασαν σκάφος από την περιοχή της Βουρβουρούς, με μηχανή 30 ίππων για να σαλπάρουν στα νησιά της περιοχής.

Απείλησε με καλάσνικοφ τους υπαλλήλους της τράπεζας – Ο δράστης είναι μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» – Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μετά την άμεση αναπόκριση των Αρχών.

Σήμερα το μεσημέρι ληστεία έλαβε χώρα σε κατάστημα της Alpha Bank στο Ρεντζίκι.

Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 17:17

Εξαφάνιση 15χρονης στη Θεσσαλονίκη

Συντάκτης:

“Συναγερμός” στην περιοχή μετά την εξαφάνισή της

Την εξαφάνιση της 15χρονης Ακουντζάντα Σετάρα δημοσιοποίησε σήμερα το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Η 15χρονη εξαφανίστηκε πριν από τρεις μέρες από την περιοχή Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης, και το “Χαμόγελο του Παιδιού” αφού ενημερώθηκε για το συμβάν έφερε στο φως την είδηση έτσι ώστε να γίνει ο,τι είναι δυνατόν για να βρεθεί.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού με αρμοδιότητες στον τομέα της δημόσιας υγείας, Λαθούρη – Πάργα Μαρία σε αποκλειστικές δηλώσεις στο politic.gr μιλάει για την κατάσταση με την παροχή υγείας στον δήμο Σιθωνίας, τα βήματα που έχουν γίνει και τα προβλήματα που παραμένουν στην περιοχή

Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 15:06

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα

Συντάκτης:

Η ληστεία συνέβη σε υποκατάστημα τράπεζας στην λεωφόρο Παπανικολάου, στο Ρετζίκι 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος δράστης εισήλθε σε τράπεζα που βρίσκεται στη λεωφόρο Παπανικολάου, στο Ρετζίκι και υπό την απειλή όπλου άρπαξε, άγνωστο μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό.

Άμεσα μέτρα και παρεμβάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν μετά τις πυρκαγιές, μέσα στον Σεπτέμβριο και τους προσεχείς μήνες, συνιστά το τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ.

Σε άρθρο-παρέμβαση, η πρόεδρος του τμήματος, καθηγήτρια του ΑΠΘ, Θέκλα Τσιτσώνη, ιεραρχεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τις επείγουσες ενέργειες που πρέπει να ξεκινήσουν τις ερχόμενες ημέρες και τα έργα αποκατάστασης των καμένων δασών που προτείνει το τμήμα Δασολογίας και Φ.

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου γνωστοποιεί πως από σήμερα Δευτέρα ξεκινούν οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ελευθερία»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ξεκινά την Δευτέρα 9 Αυγούστου, στις 8 το πρωί, το πρόγραμμα κατ’ οίκον εμβολιασμών κατά του κορονοϊού, για την προστασία του ευάλωτου πληθυσμού, στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ.