espa pkm

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2026, 9:52:19 μμ

Ελλάδα

Θύμα ληστείας έπεσε 39χρονος αστυνομικός τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από το ΑΠΘ στην Θεσσαλονίκη.

Ο 39χρονος αστυνομικός έκανε την υπόθεση γνωστή σήμερα και ήδη ερευνάται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρέδωσε εξοπλισμό και μέσα ατομικής προστασίας στα στελέχη των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας και της ΕΜΑΚ, και στους 1.300 εθελοντές της περιφέρειας – Η τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του κτιρίου διοίκησης της Περιφέρειας – Το παρόν στην τελετή έδωσε και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για το κορονοπάρτι στο ΑΠΘ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκηςδίκασε τους τρεις νεαρούς που συνέλαβε η Ελληνική Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου στο ΑΠΘ για παράβαση των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Σε μία ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης παρουσίασε το καλοκαιρινό του πρόγραμμα, με τίτλο “Καλοκαίρι στο Μέγαρο” και διάρκεια από τις 21 Ιουνίου ως τις 15 Σεπτεμβρίου, με όλες τις εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους.

Το κατώφλι του Δικαστικό Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασαν το πρωί της Τρίτης (15/6), οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν για το κορονοπάρτι του Σαββάτου (βράδυ προς Κυριακή) στο ΑΠΘ.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 24, 18 και 21, οι οποίοι είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου το οποίο είχε εγκατεστημένα ηχεία και ενισχυτή ήχου μεγάλης ισχύος, προσελκύοντας αριθμό ατόμων πέριξ αυτού τα οποία συνωστίζονταν και δεν τηρούσαν τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όσον αφορά τις συλλήψεις τριών ατόμων για το κορoνοπάρτι στο ΑΠΘ τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 24, 18 και 21, οι οποίοι είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου το οποίο είχε εγκατεστημένα ηχεία και ενισχυτή ήχου μεγάλης ισχύος, προσελκύοντας αριθμό ατόμων πέριξ αυτού τα οποία συνωστίζονταν και δεν τηρούσαν τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Κατα τη διάρκεια του κορονοπάρτι του Σαββάτου στο ΑΠΘ, νεαρός υπό την επήρεια αλκοόλ, έβαλε μπρος σκαπτικό μηχάνημα που βρήκε σε εργοτάξιο και παρέσυρε το φίλο του τραυματίζοντάς τον βαριά στο πόδι

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 10:27

Τρεις συλλήψεις για τα κορονοπάρτι στο ΑΠΘ

Συντάκτης:

Τρία άτομα συνελήφθησαν για πάρτι που διοργανώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), παρά τους περιορισμούς για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, πρόκειται για 24χρονο, εκ των φερόμενων διοργανωτών του πάρτι, και δύο συμμετέχοντες σ’ αυτό, 21 και 18ετών.

Στην εκκένωση του Δικαστικού Μέγαρου της Θεσσαλονίκης προχώρησε πριν από λίγο η Αστυνομία, ύστερα από τηλεφώνημα αγνώστου στην Άμεση Δράση, ο οποίος προειδοποιούσε για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού εντός του κτιρίου.

Στο σημείο έχουν φτάσει αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που ερευνούν τους χώρους, έχοντας μαζί τους ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί.

Βραβεύτηκε εις διπλούν ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ στα “Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2021“.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Όμιλος για τις πρωτοβουλίες που πήρε και αποδείχτηκαν επιτυχημένες:

Διπλή διάκριση για τον Όμιλο ΤΙΤΑΝ στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2021