Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την Τρίτη 6/4 ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Στις 10 το πρωί ο κ. Κοντοζαμάνης έχει προγραμματίσει να προεδρεύσει σύσκεψης με Διοικητές Νοσοκομείων της συμπρωτεύουσας στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ.
Στις 10 το πρωί ο κ. Κοντοζαμάνης έχει προγραμματίσει να προεδρεύσει σύσκεψης με Διοικητές Νοσοκομείων της συμπρωτεύουσας στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ.
“Με τη θετική γνωμοδότηση από το Συμβούλιο της Επικρατείας κλείνει με τον καλύτερο τρόπο ο μακρύς και επίπονος κύκλος του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου και ανοίγει με τις καλύτερες προϋποθέσεις o κύκλος της ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης μέσα από την ανάπλαση της ΔΕΘ.
Ο λόγος για έναν άντρα και μια γυναίκα, που ειδοποίησαν γύρω στις 21.00 ότι έχασαν τον προσανατολισμό τους στην περιοχή Κισσός.
Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, που συζητήθηκε και η στήριξη των επαγγελματιών λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης που προέκυψε από την πανδημία και των αρνητικών επιπτώσεών της, ζητήθηκε να επανεξεταστεί η απόφαση αναστολής του ανοίγματος καταστημάτων και να ανοίξει άμεσα το λιανεμπόριο στη συμπρωτεύουσα.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:
“Ο Δήμος Χαλκηδόνος ανακοινώνει ότι έπειτα από την επίσημη ενημέρωση του ΕΟΔΥ, η οποία πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα μεσημέρι και η οποία είναι η μόνη επίσημη ενημέρωση την οποία λαμβάνει υπόψη, υπάρχει σημαντική αύξηση κρουσμάτων Covid-19 (περίπου 90 ενεργά κρούσματα σε όλο τον Δήμο Χαλκηδόνος), όπως συμβαίνει και σε άλλους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.
Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης
Η δράση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Ευκαρπίας, με τους διοργανωτές να κάνουν λόγο για ικανοποιητική προσέλευση του κόσμου.