espa pkm

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2026, 1:45:36 πμ

Ελλάδα

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 20:12

Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο στον Εύοσμο

Συντάκτης:

Ακόμη ένα οπαδικό επεισόδιο εξελίχθηκε πριν λίγη ώρα στον Εύοσμο στην Θεσσαλονίκη, όταν ομάδα νεαρών έφτασε έξω από τον σύνδεσμο του Άρη, με ρόπαλα και κράνη.

Οι νεαροί επιτέθηκαν στον σύνδεσμο των «κιτρινόμαυρων», με το μοναδικό θύμα να είναι η κάμερα ασφαλείας που υπήρχε έξω από τον σύνδεσμο.

Αίσιο τέλος για την 67χρονη που αγνοείτο στην Χαλκιδική.Είναι καλά στην υγεία της ενώ μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας. Εντοπίστηκε νωρίτερα σε φιλικό σπίτι στην Χανιώτη Κασσάνδρας, περιοχή όπου ζει.

Η γυναίκα, ρωσικής καταγωγής, εθεάθη το απόγευμα της Δευτέρας να κινείται από τη Χανιώτη με προορισμό το Πολύχρονο και έκτοτε δεν είχε δώσει σημάδια ζωής.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στη Χαλκιδική για την εξέυρεση μίας 67χρονης γυναίκας, η οποία αγνοείται από χθες το απόγευμα.

Η ρωσικής καταγωγής γυναίκας εθεάθη για τελευταία φορά όταν κινούνταν πεζή στο δρόμο από τη Χανιώτη προς το Πευκοχώρι.

Αυτοψία στο χώρο της πλατείας Διοικητηρίου, προκειμένου να αποκτήσει ιδία άποψη για το επικείμενο έργο αποκατάστασης – με ταυτόχρονη προστασία και ανάδειξη των αρχαιοτήτων – πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει στη βελτίωση των δημόσιων συγκοινωνιών της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κυριάρχησαν στις συναντήσεις εργασίας που πραγματοποίησε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου με τις διοικήσεις του Ο.Σ.Ε.Θ., του Ο.

Συννεφιασμένος θα είναι σήμερα ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα, με τη θερμοκρασία να κινείται στα επίπεδα της εποχής.

Πιο συγκεκριμένα, στην Κεντρική Μακεδονία θα παρατηρηθούν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές.

Τις Δημοτικές Ενότητας Μίκρας και Θέρμης επισκέφθηκε χθες ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών με τους αυτοδιοικητικούς φορείς της Β΄ Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμά του ξεκίνησε από την Τοπική Κοινότητα Τριλόφου όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο κα.

Προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και ολοκληρώνει αύριο το μεσημέρι την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Τετάρτης με την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας, που θα γίνει στις 9:45 το βράδυ.

Μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή σήμερα (29/3) στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που συναντήθηκαν με τον Άκη Μάντζιο και το υπόλοιπο επιτελείου στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν αύριο Τρίτη 30 Μαρτίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), στα εξής σημεία:

  1. Σταθμός Μετρό «Σύνταγμα»
  2. Δήμος Χαϊδαρίου, Αναγεννήσεως 25 (2ο κλειστό γήπεδο)
  3. Δήμος Ιλίου, Αίαντας και Χρυσηίδος
  4. Δ.