espa pkm

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2026, 6:36:04 μμ

Ελλάδα

Στη δυσκολότερη για την πόλη της Θεσσαλονίκης περίοδο, ο ευρωπαϊκός εκπρόσωπος της ο ΠΑΟΚ δίνει (19:55- 5/11) παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας απέναντι στην ολλανδική Αϊντχόφεν, που παραμένει ο “κακός δαίμονας” της Ελληνικής ομάδας.

Μετά τις ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, και ώρα 15:00, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα παρουσιάσει τα μέτρα οικονομικής στήριξης, από το υπουργείο Οικονομικών.

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 10:10

Συνελήφθη ανήλικος φαρσέρ

Συντάκτης:

Φάρσα για βόμβα στο σχολείο του έκανε 13χρονος μαθητής ο οποίος συνελήφθη στην Σταυρούπολη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το πρωί ο ανήλικος ενημέρωσε ψευδώς από καρτοτηλέφωνο τις αστυνομικές Αρχές, σχετικά με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε σχολικό συγκρότημα στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 19:50

Άρης: Πρόβλημα με Χατζηπιρπιρίδη

Συντάκτης:

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο Κώστας Χατζηπιρπιρίδης δεν συμμετείχε σε αυτή καθώς ταλαιπωρείται από ένα ελαφρύ διάστρεμμα και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Την Αλεξανδρούπολη και ειδικότερα τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης, επισκέφθηκαν αξιωματικοί της Εθνικής Σχολής Άμυνας του Ισραήλ (Israeli National Defense College- IND), στο πλαίσιο ερευνητικού-εκπαιδευτικού σεμιναρίου, που επικεντρώνεται σε θέματα Εθνικής Ασφάλειας και γεωστρατηγικής.

Υπεγράφη σήμερα η συμφωνία για την απόκτηση του 20% των μετοχών της

   Gastrade, που αναπτύσσει τον πλωτό σταθμό Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στην Αλεξανδρούπολη, από τον ΔΕΣΦΑ.

   Η συμφωνία υπεγράφη στην Αθήνα από την Ιδρυτή Μέτοχο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Gastrade, Ελμίνα Κοπελούζου και τον Εκτελεστικό Διευθυντή του ΔΕΣΦΑ, Nicola Battilana παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας, σε όλη τη χώρα λειτουργούν σήμερα συνολικά 1.013 κλίνες ΜΕΘ.

Από αυτές, 698 είναι κατειλημμένες και 315 κενές (ποσοστό 31%).

Οι ΜΕΘ-non COVID είναι σήμερα 665, οι 478 είναι κατειλημμένες και οι 187 κενές (ποσοστό 28%).

Την ηλεκτρονική υπηρεσία Ε-Contract, για την απομακρυσμένη υπογραφή των Συμβάσεων Σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου έθεσε σε εφαρμογή η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, για την αποφυγή του συγχρωτισμού των πολιτών στα Γραφεία Εξυπηρέτησης.

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 16:35

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Συντάκτης:

Με πρόεδρο τον Παντελή Φιλιππίδη, ο οποίος εκλέγεται σε αυτή τη θέση από το 2014, σγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ). Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του για τη νέα θητεία, ο κ.

Διευκρινίσεις για τη λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, μετά από τα τελευταία έκτακτα μέτρα, περιλαμβάνει σημερινή εγκύκλιος του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στην εγκύκλιο που υπογράφει ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: