espa pkm

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2026, 4:58:08 μμ

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο «Ράδιο» δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα.

Η άμεση επέμβαση των Πυροσβεστών του Κλιμακίου του Αγίου Κωνσταντίνου με δύο οχήματα και επικεφαλής τον διοικητή τους Γιώργο Μπόνο πρόλαβε τα χειρότερα, καθώς γύρω από το κτήριο υπήρχε «άφθονη βλάστηση», δείγμα της εγκατάλειψης του χώρου από τους ιδιοκτήτες του.

Στο μικροσκόπιο των αρχών ο εντοπισμός συνεργών του ψευτογιατρού κατόπιν πλήθους μαρτυριών για γιατρούς με τους οποίους συνεργαζόταν αλλά και για την παρουσία του σε κλινικές. 

Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο συγκατηγορούμενοι γιατροί οι οποίοι κατηγορούνταν σε βαθμό πλημμελήματος για συνέργεια σε απάτη.

Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς κρατούμενος βρέθηκε θετικός στον Κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 33χρονο άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου και παραμένει.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τις ευρωτουρκικές σχέσεις, και όχι μόνο για τις ελληνοτουρκικές, φτάνει στην Ελλάδα ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Ζοζέπ Μπορέλ που έχει εκφράσει αρκετές φορές δημοσίως την ενόχληση της Ευρώπης, για τον ρόλο που παίζει η Τουρκία ειδικά στη Λιβύη.

Υπό το φως της συμμαχίας των κρατών της Ανατολικής Μεσογείου, την 16η Ιουνίου 2020 υπεγράφη μεταξύ της ONEX Neorion Shipyards, μιας αμερικανικής εταιρείας με δραστηριότητες στην Ελλάδα, και της Israel Shipyards Ltd συμφωνία για τη συμπαραγωγή της κορβέτας Θεμιστοκλής.

Από 1 έως 10 Ιουλίου θα διενεργηθούν οι εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα για να εισαχθούν σε Σχολή ή Τμήμα για το οποίο απαιτείται σχετική εξέταση.

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 21:00

Απεβίωσε ο ηθοποιός Κώστας Φυσσούν

Συντάκτης:

Πέθανε, σε ηλικία 84 ετών, ο ηθοποιός Κώστας Φυσσούν, αδελφός του, επίσης, ηθοποιού Πέτρου Φυσσούν ο οποίος πέθανε το 2016.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς.

Η Φώφη Γεννηματά με γραπτή της δήλωση ζητάει να παρέμβει η Δικαιοσύνη στα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα επικρίνει τη ΝΔ γιατί αποφεύγει να επιρρίψει ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα και περιορίζεται στην απόδοση ευθυνών του Νίκου Παππά.


Με τη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ συναντήθηκε σήμερα Τρίτη, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά των αντιδράσεων της δημοσιογραφικής ένωσης για το τηλεοπτικό σποτ που δείχνει «βροχή» χαρτονομισμάτων της κυβέρνησης να πέφτει πάνω σε δημοσιογράφο.

Για αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων επικρίνει τον τέως υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, με αφορμή δημοσίευση του πρώτου σε γνωστή ιστοσελίδα. Ο κ. Τσακαλώτος υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι στο νέο ωρολόγιο πρόγραμμα διπλασιάστηκαν οι ώρες του μαθήματος των Θρησκευτικών.