Ελλάδα
Θεοδωρικάκος στον ΣΚΑΪ: Δεν βλέπω εκλογές το φθινόπωρο
Συντάκτης: Eidisis.grΤις θετικές για τη ΝΔ δημοσκοπήσεις αλλά και τα σενάρια εκλογών από το φθινόπωρο, σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Δεν βλέπω κάτι τέτοιο», απάντησε στο ερώτημα αν υπάρχει περίπτωση για εκλογές το φθινόπωρο, προσθέτοντας ότι είναι λογικό να μην ξέρει κάτι τέτοιο και πως επανειλημμένως ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και «άρα δεν υπάρχει λόγος να πει κάποιος κάτι παραπάνω».
Τεράστιες ουρές στην υπηρεσία ασύλου - Σύψας: Κακή εικόνα, ένας μπορεί να κολλήσει 100 (pics)
Συντάκτης: Eidisis.grΤο αδιαχώρητο επικρατούσε λίγο πριν τις 7.30 το πρωί της Τετάρτης στην υπηρεσία Ασύλου και Μετανάστευσης στην Κατεχάκη.
Δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες συγκεντρώθηκαν εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού για να λάβουν τα απαραίτητα έγγραφα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί μεγάλες ουρές.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 6.24 το πρωί ανοιχτά της Ζακύνθου σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου. Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 5 χλμ και το επίκεντρο εντοπίζεται 69 χλμ δυτικά των Στροφάδων.
Επίθεση με βιτριόλι: Σοβαρές εξελίξεις - Τι δυσκόλεψε τις αρχές
Συντάκτης: Eidisis.grΌλο και περισσότερο πλησιάζουν οι αρχές στην εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η ΕΛ.ΑΣ. έχει αξιοποιήσει στο έπακρο την τεχνολογία και οι ύποπτοι έχουν μειωθεί από τους περίπου 20 σε μόλις δύο.
Mission Impossible? Μετά τη Ρώμη προσπάθεια για συμφωνία με Αίγυπτο - Στο Κάιρο ο Δένδιας
Συντάκτης: Eidisis.grΕπικίνδυνη ή αδύνατη αποστολή; Μετά τη σύναψη ιστορικής συμφωνίας για την ΑΟΖ με τη Ρώμη η ελληνική διπλωματία στρέφει το βλέμμα της στο Κάιρο, για μια αντίστοιχη με την Αίγυπτο, εγχείρημα που κρίνεται σαφώς δυσκολότερο.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στις 23:51, κοντά στη Ζάκυνθο, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Η δόνηση είχε εστιακό βάθος που υπολογίζεται στα 10 χλμ και επίκεντρο που εντοπίζεται στα 47 χλμ δυτικά των Στροφάδων.
Φίλης στον ΣΚΑΪ: Γιατί είναι σημαντική η συμφωνία μιας ΑΟΖ με Αίγυπτο και χωρίς το Καστελόριζο
Συντάκτης: Eidisis.grΤους λόγους για τους οποίους είναι σημαντική η συμφωνία μιας ΑΟΖ με Αίγυπτο και χωρίς το Καστελόριζο εξήγησε μεταξύ άλλων ο διεθνολόγος Κωνσταντίνος Φίλης, στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και την Σία Κοσιώνη.
Αρχικά αναφερόμενος στην συμφωνία της Ελλάδας με την Ιταλία ο κ.
Ξεκινά ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας: Ανοιχτό κέντρο για πεζούς - Οι περιορισμοί για ΙΧ
Συντάκτης: Eidisis.grΜε διαγραμμίσεις κεντρικών δρόμων της πόλης που έγιναν από τον Δήμο Αθηναίων αξιοποιώντας την μειωμένη κίνηση του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος ξεκίνησαν οι πιλοτικές παρεμβάσεις στο πλαίσιο των έργων για τον «Μεγάλο Περίπατο».
Διπλωματικές κινήσεις της Αθήνας για σύναψη ΑΟΖ με Αλβανία και Αίγυπτο
Συντάκτης: Eidisis.grΣε σειρά διπλωματικών συζητήσεων έχει προχωρήσει η Αθήνα με σκοπό τη σύναψη συμφωνιών με τις γειτονικές χώρες για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας.
Η Ελλάδα προχωρά σε «σκληρή» αντεπίθεση κατά του τουρκολιβυκού μνημονίου, που πολλάκις έχει χαρακτηριστεί παράνομο και άκυρο.
Ζάκυνθος: Ενέδρα θανάτου σε ζευγάρι - Νεκρή η γυναίκα
Συντάκτης: Eidisis.grΕνέδρα θανάτου, στήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στηn περιοχή της Λιθακιάς στη Ζάκυνθο, σε ζευγάρι που επέβαιναν σε μηχανή από άγνωστους δράστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ερμής News, το ζευγάρι πλησίασε μηχανή μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.