espa pkm

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2026, 11:03:23 μμ

Ελλάδα

Να αποπλανήσει παιδιά στην Καλλονή καλώντας τα τον επισκεφθούν στο σπίτι που είχε ενοικιάσει , επιχειρούσε ο 20χρονος Αφγανός, που συνελήφθη κατηγορούμενος για  δολοφονία που είχε διαπράξει τον Αύγουστο του 2019 στη Μόρια.

Τάξη στο χάος, αλλά και τις πολλές «γκρίζες ζώνες» που δημιουργούνται κατά τη λειτουργία ορισμένων ΜΚΟ στην Ελλάδα, ακόμη και σε ευαίσθητους τομείς, όπως το μεταναστευτικό, υπονομεύοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί η συντριπτική τους πλειονότητα, θέλει να βάλει η κυβέρνηση με νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί από τη Βουλή μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Νέοι της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν χθες 6-6, το απόγευμα πορεία διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, του αμερικανού πολίτη που έπεσε θύμα αστυνομικής βίας στη Μινεάπολη των ΗΠΑ.

Οι νέοι κρατούσαν πανό και χαρτόνια με συνθήματα κατά του ρατσισμού, ενώ μάλιστα σε μια συμβολική κίνηση που προκάλεσε εντύπωση ξάπλωσαν στο έδαφος, παίρνοντας τη θέση του Φλόιντ, όπως αυτός άφησε την τελευταία του πνοή στη Μινεάπολη.

Συνελήφθη χθες 6-6,  23χρονος αλλοδαπός στη Μυτιλήνη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση. 

Πιο συγκεκριμένα και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή του Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη, ο 23χρονος δρώντας από κοινού με δύο ακόμη άτομα – αλλοδαπούς, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, έσπρωξαν 17χρονο αλλοδαπό από ταράτσα εγκαταλελειμμένου κτιρίου, ύψους 4 περίπου μέτρων, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου από την πτώση του στο έδαφος.

Στις 3/6/2020, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Φιλοθέης, η  Ελένη Κρητικού, 40 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ελένης Κρητικού σήμερα στις 7/6/2020  και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος συγγενικού προσώπου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Σχετικά με την καμπάνια του Τουρισμού και το σποτ που βγήκε σε συνεργασία με τη Marketing Greece απάντησε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης στον ΣΚΑΪ.

«Ενώσαμε τις δυνάμεις μας. Ο ΕΟΤ συνεργάζεται με τη Marketing Greece.

Ξεκίνησε κανονικά το καλοκαίρι στη Μύκονο, ωστόσο οι έλεγχοι είναι αυστηρότεροι λόγω του κορωνοϊού.

Τα πάρτυ ξεκίνησαν με αρκετή προσέλευση κόσμου και η νυχτερινή διασκέδαση επανήλθε στα δεδομένα της προ κορωνοϊού εποχής.

Άλλος ένας θάνατος καταγράφηκε στη χώρα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 182.

Πρόκειται για 59χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Η γυναίκα είχε καταγωγή από το Δήμο Μύκης στην Ξάνθη.

Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 12:00

Ποια μαγαζιά ανοίγουν από Δευτέρα 8 Ιουνίου

Συντάκτης:

Ανοίγουν από αύριο, Δευτέρα 8 Ιουνίου, μπαρ, νυχτερινά κλαμπ, μαγαζιά με ζωντανή μουσική, ίντερνετ καφέ, καταστήματα τυχερών παιχνιδιών και υπηρεσίες ψυχαγωγικών μη αθλητικών λεσχών, με τις τελευταίες να μην επιτρέπεται ακόμη να διοργανώσουν εκδηλώσεις.

«Δεν φοβόμαστε. Προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο.», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΪ μιλώντας για τις τουρκικές προκλήσεις στα σύνορα.

«Αναδεικνύουμε παντού ότι δεν υπάρχει έννομη ενέργεια από πλευρά της Τουρκίας.