espa pkm

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2026, 5:58:43 πμ

Ελλάδα

Στις 21/05/2020, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κερατσινίου, Αβραμίδης Κωνσταντίνος, 43 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σήμερα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος συγγενικού προσώπου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Πενήντα κλήσεις για άντληση υδάτων δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη, όπου από το πρωί της Πέμπτης σημειώθηκαν σφοδρές-κατά διαστήματα-βροχοπτώσεις. Οι περισσότερες κλήσεις έγιναν στο Πλαγιάρι, το Τρίλοφο, το Ρύσιο και στην Επανομή.

Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 00:00

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Σχιστό Κορυδαλλού

Συντάκτης:

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε, το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή τoυ Σχιστού στον Κορυδαλλό.

Η φωτιά έκαψε χαμηλή βλάστηση, στο τέρμα της οδού Τσακάλωφ.

Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Στη μονάδα εγκαυμάτων του Θριασίου νοσοκομείου, νοσηλεύεται πλέον, η τριαντατετράχρονη γυναικά, θύμα της φρικιαστικής επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με τους γιατρούς να κάνουν αγωνιώδεις προσπάθειες για να σώσουν την όραση της.

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω των κοινωνικών δικτύων, αναρτώντας παράλληλα και σχετικό βίντεο όπου περιγράφεται συνοπτικά το «Σχέδιο-Γέφυρα» της κυβέρνησης συνολικού ύψους 24 δισ. ευρω για την ανάταξη της οικονομίας.

Θετική ήταν η εμπειρία από το άνοιγμα των γυμνασίων και των λυκείων τόνισε στην συνέντευξη Τύπου για την πορεία της πανδημίας του κορωνοιού στην Ελλάδα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 21:00

Φωτιά στο Σχιστό Κορυδαλλού

Συντάκτης:

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε, το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή τoυ Σχιστού στον Κορυδαλλό.

Η φωτιά έκαψε χαμηλή βλάστηση, στο τέρμα της οδού Τσακάλωφ.

Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Έτοιμες για την επιχείρηση «τουρισμός» είναι οι ελληνικές αρχές, καθώς  από τις 15 Ιουνίου απελευθερώνονται οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ από 1ης Ιουλίου προς τα αεροδρόμια της χώρας.

Ναντίν Χαρδαλιά

Μαλλιά κουβάρια έγιναν για λίγα λεπτά στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής όπου καταθέτει για δεύτερη μέρα ως μάρτυρας ο Παύλος Πολάκης.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με φραστικές αντεγκλήσεις ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον "γαλάζιο" βουλευτή Κώστα Κυρανάκη, αλλά λίγο έλειψε να οδηγήσει ορισμένους να πιαστούν στα χέρια, πυροδοτώντας προς στιγμήν μεγάλη ένταση.

Βασισμένο στο μοναδικό οπτικό υλικό των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας - που φέτος συμπληρώνουν 30 χρόνια δράσης - και στις προσωπικές μαρτυρίες των εθελοντών τηςοργάνωσης, ο Νίκος Μεγγρέλης σκηνοθετεί ένα μεγάλου μήκους (71’) ντοκιμαντέρ πουμας μεταφέρει εκεί “όπου υπάρχουν άνθρωποι” κατατρεγμένοι από πολέμους, πείνα,φτώχια και φυσικές καταστροφές.