Ελλάδα
Απάντηση Πέτσα στον ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας
Συντάκτης: Eidisis.gr«Η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης και των επιπτώσεων αυτής στην οικονομία, εξετάζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση», δήλωσε ο κυβερνητικό εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην απάντησή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας.
Κορωνοϊός: Η καμπύλη της Ελλάδας και η συγκριση με Ολλανδία-Βέλγιο-Πορτογαλία
Συντάκτης: Eidisis.grΜια δύσκολη μάχη έχει ακόμη μπροστά της η χώρα μας καθώς ο Απρίλιος θεωρείται κρίσιμος μήνας για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Οι νεκροί του COVID-19 στην Ελλάδα έχουν φτάσει τους 76, καθώς το πρωί της Δευτέρας έχασαν τη ζωή τους τρεις άνδρες που νοσηλεύονταν σε Πάτρα, Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη.
Πώς αντιμετωπίζουν την πανδημία του κορωνοϊου οι Ένοπλες Δυνάμεις. Όλα τα μέτρα
Συντάκτης: Eidisis.grΤο πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊου COVID-19 στην χώρα μας καταγράφηκε την 26 Φεβ 20. Για την αντιμετώπιση της υφιστάμενης κατάστασης και στη βάση των αποφάσεων της πολιτείας, το ΓΕΕΘΑ και τα επιτελεία των Κλάδων αντιδρώντας άμεσα και αποτελεσματικά προέβησαν στη λήψη ενεργειών και ενδεδειγμένων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης
Τους 76 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς σήμερα το πρωί άφησαν την τελευταία τους πνοή τρεις άνδρες που νοσηλεύονταν σε Πάτρα, Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στην Πάτρα με υποκείμενα νοσήματα, έναν 72χρονο στην Αλεξανδρούπολη που αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και έναν 78χρονο στη Θεσσαλονίκη, στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Κεραμέως στον ΣΚΑΪ 100,3: Γιατί δεν ακυρώνουμε τις πανελλαδικές
Συντάκτης: Eidisis.grΤον στόχο της κυβέρνησης για διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων κοντά στην καθιερωμένη τους ημερομηνία, τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο με μείωση της ύλης, επανέλαβε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον Παύλο Τσίμα.
Κορωνοϊός: Πώς θα γίνει η άρση των περιοριστικών μέτρων - Οι τελευταίες πληροφορίες
Συντάκτης: Eidisis.grΠότε θα αρθούν τα μέτρα περιορισμού; Πότε η ζωή μας θα επιστρέψει εκεί που την αφήσαμε; Και με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό; Ενώ η μάχη για την καταπολέμηση του κορωνοϊού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, η σκέψη όλων πηγαίνει στην επόμενη μέρα και η ίδια η κυβέρνηση, όπως προετοιμάστηκε εγκαίρως πριν έρθει ο ιός, οφείλει να εξετάσει το σχέδιο για την ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα, που δεν θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη.
Πρόταση Μητσοτάκη-Μόσιαλου μέσω FAZ: Κοινή ευρωπαϊκή αγορά της πατέντας για εμβόλια και τεστ
Συντάκτης: Eidisis.grΠρόταση υπέρ της κοινής ευρωπαϊκής προμήθειας εμβολίων και διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοϊό κάνει μέσω της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από κοινού με τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς υγείας, Ηλία Μόσιαλο.
Θεσσαλονίκη: Εμπρησμός σε αυτοκίνητα ταχυμεταφορών στο κέντρο της πόλης
Συντάκτης: Eidisis.grΣτόχος εμπρηστών έγιναν αυτοκίνητα εταιριών ταχυμεταφορών (courier) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Άγνωστοι, γύρω στις 11 χθες το βράδυ, έβαλαν φωτιά σε δύο οχήματα ισάριθμων εταιρειών, που ήταν σταθμευμένα επί της Αγίου Δημητρίου, στο ύψος της Αντιγονιδών, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές σε αυτά.
Γεωργιάδης: Πενταπλασιάζεται η παραγωγή αντισηπτικών στην Ελλάδα- 1 εκατ. τεμάχια την ημέρα
Συντάκτης: Eidisis.grΤις κινήσεις της κυβέρνησης για την αύξηση της παραγωγής αντισηπτικών στην Ελλάδα εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στον Δημήτρη Οικονόμου.
Σύμφωνα με τον κ.
Ίλιον: Συνελήφθησαν οι γονείς 7χρονης που τραυματίστηκε από σφαίρα
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνελήφθησαν απόψε, στο Ιλιον, οι δύο γονείς της 7χρονης που τραυματίστηκε από βολίδα μικρού διαμετρήματος στο πόδι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο 31χρονος πατέρας και η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού ισχυρίστηκαν ότι είχαν βγει βόλτα με τα δύο παιδιά τους, την κόρη τους και τον 5χρονο γιο του και κάποια στιγμή βρήκαν στον δρόμο ένα μπρελόκ-όπλο.