Ελλάδα
Μετά την αμφιλεγόμενη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για τη «Βόρεια Μακεδονία», η κυβέρνηση προσπαθεί με εντατικούς ρυθμούς να «κλείσει» ακόμη ένα θέμα εξωτερικής πολιτικής, τις ελληνοαλβανικές διαφορές. Όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, πριν πάει διακοπές θα έχει λύσει και το «αλβανικό».
Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο για την αδήλωτη εργασία
Συντάκτης: Eidisis.grΕπί της αρχής του νομοσχεδίου, "ναι" δήλωσαν ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΣΥ, ΑΝΕΛ, Ποτάμι.
Λοβέρδος: Κατηγορεί τη κυβέρνηση για πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των συνταξιούχων
Συντάκτης: Eidisis.grΓια πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των συνταξιούχων, κατηγόρησε την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ χαρακτήρισε «μυθεύματα τα περί ενίσχυσης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων» και «πολιτική μπλόφα την καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια.
«Πόλεμος» ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΠΟΣ για τις απεργιακές κινητοποιήσεις
Συντάκτης: Eidisis.grΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσέφυγε στη δικαιοσύνη, η οποία, εάν και δεν εξέδωσε οριστική απόφαση, προχώρησε σε προσωρινή διαταγή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις, έως ότου αποφανθεί τελεσίδικα, πιθανότατα την Πέμπτη ή την Παρασκευή.
Ομοσπονδία Αστυνομικών: Εικόνες ντροπής και αίσχους στη Μόρια
Συντάκτης: Eidisis.grΛέσβος - Μόρια: Αγρότης πυροβόλησε και τραυμάτισε 16χρονο Σύρο
Συντάκτης: Eidisis.grΤσίπρας: H Ελλάδα βγαίνει από την κρίση και ανακτά τον ηγετικό της ρόλο στα Βαλκάνια
Συντάκτης: Eidisis.grΚ. Μητσοτάκης: Μείωση φόρων, εργοδοτικών εισφορών
Συντάκτης: Eidisis.grκύρια θέματα που έθεσαν οι πρόεδροι των 42 επιμελητηρίων της χώρας με
τους οποίους συναντήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος
Ζάεφ για συμφωνία Πρεσπών: Τα πάντα θα έχουν τελειώσει έως τις 15 Ιανουαρίου
Συντάκτης: Eidisis.grTo χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας των Πρεσπών που θα ανοίξει οριστικά το δρόμο για ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, έδωσε ο Ζόραν Ζάεφ
Όπως είπε ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας στο Λονδίνο και λίγες ώρες πριν από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, στις αρχές του νέου έτους φαίνεται ότι θα κληθεί η ελληνική Βουλή να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών .
Πρεμιέρα στο web της καταχώρησης ονομάτων χώρου με κατάληξη .ελ.
Συντάκτης: Eidisis.grΞεκίνησε σήμερα, Τρίτη, η καταχώρηση ονομάτων χώρου με κατάληξη .ελ. Ήδη, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) έθεσε σε λειτουργία το ειδικό Μητρώο Ονομάτων Χώρου (domain names) με κατάληξη .