Ελλάδα
Παπαδημούλης: Η Ελλάδα έχει ενεργή συμμετοχή στην Ευρωζώνη
Συντάκτης: Eidisis.grΑρχίζει η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη
Συντάκτης: Eidisis.grΣτο εδώλιο θα καθίσει σήμερα, Τετάρτη, ο 58χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την αποτρόπαια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.
Οι δικαστές και οι ένορκοι του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στο εδώλιο του οποίου θα καθίσει ο κατηγορούμενος, θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις στην οικογένεια της εφοριακού, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της.
Μετακίνηση αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ που «ήξερε» τον Ρουβίκωνα
Συντάκτης: Eidisis.grΑξιωματικός υπηρεσίας έβγαλε όπλο σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ
Συντάκτης: Eidisis.grΜαυραγάνης: Ανίσχυρη η υπογραφή Τσίπρα - Κοτζιά μέχρι να κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνεχίζονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης για τη συμφωνία των Πρεσπών με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Μαυραγάνη να την χαρακτηρίζει απορριπτέα και κακή.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ , ο κ.
Ν. Μαυραγάνης: Απορριπτέα και κακή η συμφωνία των Πρεσπών
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνεχίζονται οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης για τη συμφωνία των Πρεσπών με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Μαυραγάνη να την χαρακτηρίζει απορριπτέα και κακή.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ , ο κ.
Δυσαρεστημένη η Αντιπολίτευση από την χαλαρή στάση Μοσκοβισί έναντι της κυβέρνησης
Συντάκτης: Eidisis.grΣυγκέντρωση για το Μακεδονικό ενόψει Τσίπρα η Θεσσαλονίκη
Συντάκτης: Eidisis.grΜε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη «Βόρεια Μακεδονία» θα «υποδεχθεί» το απόγευμα της Τετάρτης τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης της πόλης, το κάλεσμα στην κινητοποίηση απηύθυνε ο «Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία», με τη συγκέντρωση να είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ, στο ΙΚΕΑ.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία που, σύμφωνα με πληροφορίες, έμεναν τρεις ενήλικες και τρία παιδιά κινεζικής καταγωγής, οι οποίοι όμως πρόλαβαν και βγήκαν σώοι πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.
Ως άλλος Ιανός η κυβέρνηση εναλλάσει τα πρόσωπά της
Συντάκτης: Eidisis.grΜε δύο παρουσίες του την ίδια ημέρα υπέγραψε χθες μια ακόμη παράσταση παραλογισμού η οποία ωστόσο δεν είναι αποτέλεσμα αδυναμίας συγκροτημένης πολιτικής τακτικής.