espa pkm

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026, 10:28:43 πμ

Ελλάδα

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 13:00

Αρχίζουν στις 9 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις

Συντάκτης:
Την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου, ενημέρωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Επίσης, στις 15 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11πμ έως 8μμ.

Μετά τη συμφωνία των Πρεσπών η οποία έχει φέρει την κυβέρνηση ένα βήμα πριν από την κατάρρευση, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θέλει να λύσει και όλα τα ανοιχτά ζητήματα με την Αλβανία.

«Ο χωρισμός Ποταμιού – Κινήματος Αλλαγής ήταν η καλύτερη λύση και για τους δύο» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, επιρρίπτοντας εμμέσως ευθύνες στη Φώφη Γεννηματά για τους διακριτούς δρόμους των δύο σχηματισμών.

«Είναι αδιανόητο ο ΥΕΘΑ να θεωρεί ότι η εθνική ευαισθησία, ο πατριωτισμός και η προσπάθεια υπεράσπισης της Μακεδονίας μας, είναι αποτέλεσμα χρηματισμού ή διαπλοκής» αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Λαζαρίδης, σε γραπτή απάντηση του προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 12:00

Ζάεφ: Eκστρατεία για το «ναι» στο δημοψήφισμα

Συντάκτης:

Πριν καλά καλά ανακοινώσει την ημερομηνία του δημοψηφίσματος για τη συμφωνία των Πρεσπών ο Ζόραν Ζάεφ φαίνεται πως έχει ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία για το «Ναι».

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ξεκίνησε την προσπάθεια να πείσει την κοινή γνώμη να πει το «Ναι» στη Βόρεια Μακεδονία.

Μετά τη συμφωνία των Πρεσπών η οποία έχει φέρει την κυβέρνηση ένα βήμα πριν από την κατάρρευση, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θέλει να λύσει και όλα τα ανοιχτά ζητήματα με την Αλβανία.

Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2018 11:50

Κυπριακή ΑΟΖ: Γεωτρήσεις από τους αμερικανούς

Συντάκτης:
Η ExxonMobil κλείδωσε όλα όσα απαιτούνται για την πραγματοποίηση των δύο τουλάχιστον κρίσιμων γεωτρήσεων στο τεμάχιο 10, που θα ξεκινήσουν σύμφωνα με πληροφορίες του «Φιλελεύθερου» της Κύπρου, στα μέσα Νοεμβρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν στις αρχές Μαρτίου 2019.

«Το Ποτάμι νόθευε το πολιτικό μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής και κατά συνέπεια η αποχώρησή του είναι θετική εξέλιξη» υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά.

«Η αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ ήταν μία καλή λύση γιατί το βασικό ζητούμενο σε μία πολιτική κίνηση είναι η σαφήνεια.

«Η Ευρώπη δεν είναι μια αφηρημένη θεσμική οντότητα στις Βρυξέλλες, είμαστε όλοι εμείς. Η Ευρώπη είναι η έκφραση μια ιδιαίτερης αντίληψης της συλλογικότητας βασισμένης στις κοινές μας αξίες και γι’ αυτό και η ευρωπαϊκή συνεργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική σε έναν ολοένα και περισσότερο παγκοσμιοποιημένο κόσμο.
Ακόμη ένα συλλαλητήριο εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών είναι προγραμματισμένο για σήμερα, Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα για σήμερα είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση, αλλά και μοτοπορεία. Όπως αναφέρει το thestival, η πορεία θα ξεκινήσει στις 20:00 από το εμπορικό κέντρο One Salonica και θα καταλήξει στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.