Ελλάδα
Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 06:50
Τι επιδιώκουν μετά τη ρήξη Γεννηματά και Θεοδωράκης
Συντάκτης: Eidisis.grΤις επόμενες κινήσεις τους μετά την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως σήμερα, σχεδιάζουν η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Το εγχείρημα της συνύπαρξης όλων των δυνάμεων του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς σε έναν νέο φορέα δεν πρόλαβε .
Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 06:50
Ανησυχούν για τον Ζάεφ μετά τον πάγο στη συμφωνία ένταξης
Συντάκτης: Eidisis.grΟι συναντήσεις του Ζόραν Ζάεφ με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης, την Πέμπτη, αλλά και με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ την Παρασκευή στις Βρυξέλλες υπήρξαν ενδεικτικές ενός πράγματος.
Η διαγραφή του Κωνσταντίνου Μίχαλου από τη ΝΔ «πάγωσε» τον κ. Μίχαλο και τα σενάρια για τη δημιουργία του έκτου κόμματος. Στη ΝΔ ελάχιστοι ασχολήθηκαν με το θέμα, καθώς ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ είχε πάρει εδώ και μήνες πολιτικές αποστάσεις από το κόμμα του και καλλιεργούσε σταθερά τις σχέσεις του με την.
Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 06:50
Ταραχή στην κυβέρνηση από το «κούρεμα»των συντάξεων
Συντάκτης: Eidisis.grΑφού η κυβέρνηση συμφώνησε στη ρύθμιση του χρέους με ασφυκτικές δεσμεύσεις, προσπαθεί εκ των υστέρων να ανοίξει το μέτωπο των συντάξεων ερχόμενη σε αντιπαράθεση πρωτίστως με το ΔΝΤ, αλλά και με τους Ευρωπαίους, που της έχουν ζητήσει να παραμείνει προσηλωμένη στην οδό των μεταρρυθμίσεων.
Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 06:50
Τριγμοί στο Μαξίμου από την αποσύνθεση των ΑΝΕΛ
Συντάκτης: Eidisis.grΤα λοίσθια πνέουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες μετά και την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης Γιώργου Λαζαρίδη. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για το κόμμα του Πάνου Καμμένου που, όπως συνηγορούν όλα τα στοιχεία, εξαερώνεται.
Για ένα πράγμα δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο Πάνος Καμμένος. Οτι δεν έζησε στον υπερθετικό βαθμό το όνειρό του στο πόστο που ποθούσε, στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Εβαλε στολές παραλλαγής, πιλοτάρισε στρατιωτικό ελικόπτερο, ανέβηκε στο αεροπλανοφόρο «Αϊζενχάουερ», καταδύθηκε με το υποβρύχιο «Ματζώρος.
Η τελική προσπάθεια διαμόρφωσης του πολιτικού περιβάλλοντος, με μεθόδους οριακά θεμιτές ή αθέμιτες, αναδύεται ως βασική προτεραιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την επόμενη πολιτική περίοδο. Καθώς οι αντοχές της αλλόκοτης συμμαχίας με τους ΑΝΕΛ φτάνουν στα όριά τους και οι ημερομηνίες εκλογών εμφανίζοντα.
Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 22:50
Βίτσας: Δεν θα κατασκευαστούν επιπλέον Κέντρα Υποδοχής στην Ελλάδα
Συντάκτης: Eidisis.grΘετικό για την Ελλάδα το ισοζύγιο της συμφωνίας με Γερμανία – Ισπανία, τόνισε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν νέα ελεγχόμενα κέντρα υποδοχής προσφύγων στην Ελλάδα.
Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 20:50
Πάτρα: Σε βιτρίνα καταστήματος «καρφώθηκε» ταξί
Συντάκτης: Eidisis.grΑναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πάτρα, όταν ταξί «καρφώθηκε» σε βιτρίνα καταστήματος στο κέντρο της πόλης, έπειτα από σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο.




Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 19:50
Πατούλης: Θετική εξέλιξη ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά
Συντάκτης: Eidisis.gr«Πολύ θετική εξέλιξη» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, τη διατήρηση του σημερινού ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Αιγαίου , όπου επρόκειτο να αυξηθεί στο 24%, όπως ισχύει σ΄όλη την υπόλοιπη χώρα.