espa pkm

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2026, 2:08:04 μμ

Ελλάδα

«Στον πανικό τους που καταρρέουν, οι ένοικοι του Μαξίμου έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για δήθεν ανοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη» ανάφερε μεταξύ άλλων ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καβάλας, κ.

Εντοπίστηκε τελικά την Πέμπτη η 55χρονη Ρωσίδα τουρίστρια, που είχε παρασυρθεί την Τετάρτη από τα θαλάσσια ρεύματα στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου.

Αεροσκάφος της FRONTEX την εντόπισε να κρατιέται στην επιφάνεια του νερού από το θαλάσσιο στρώμα και, σύμφωνα με τον υπολιμενάρχη Ρεθύμνου, Κυριάκο Παττακό, το στίγμα της δόθηκε στο Λιμεναρχείο απ΄ όπου έσπευσε σκάφος και την περισυνέλεξε.
Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι καταγγελίες περί απειλών, που διατύπωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ο κ. Κοτζιάς σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο 24/7 αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να δέχεται απειλές για τη ζωή του.
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 15:50

Ομόφωνα αθώοι η Ηριάννα και ο Περικλής

Συντάκτης:
Την ενοχή της Ηριάννας και του Περικλή, όπως και πρωτοδίκως, ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προκαλώντας την αντίδραση μελών του ακροατηρίου που είχε πλημμυρίσει την αίθουσα του Εφετείου.

Απειλές για τη ζωή του δήλωσε ότι δέχεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σημειώνοντας μάλιστα ότι του έχουν στείλει κούτες με αίμα και χώμα αλλά και σφαίρες καθώς και 800 επιστολές.

Επιμένουν κυβερνητικά στελέχη στα σενάρια συνωμοσίας με στόχο την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης. Σε αυτό το μήκος κύματος εμφανίστηκε στην Βουλή και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας, ο οποίος αναφέρθηκε σε «κλίμα βίας και φόβου με άρωμα ακροδεξιάς» διατυπώνοντας αιχμές για την στάση της ΝΔ, ενώ με την επίκληση του «Ρουβίκωνα» του απάντησε η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Όλγα Κεφαλογιάννη.
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για τον εντοπισμό 23χρονου επιβάτη τού επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε το δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά.
Σπείρα που εξαπατούσε πολίτες σε αγοραπωλησίες οχημάτων, μηχανημάτων και εμπορευμάτων, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Παιανίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στον Ασπρόπυργο και το Βραχάτι Κορινθίας, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, τρία μέλη της σπείρας, εκ των οποίων δύο Ελληνες 45 και 27 ετών, καθώς και ένας 45χρονος αλλοδαπός.
Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 14:50

Β. Ελλάδα: Νέα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό

Συντάκτης:

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το Μακεδονικό καθώς στη βόρεια Ελλάδα διοργανώνονται νέα συλλαλητήρια από πολίτες και φορείς.

Μετά το δυναμικό συλλαλητήριο της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 8 το βράδυ συγκέντρωση στην Κοζάνη στις 20:00 μετά από πρωτοβουλία πολιτών.

Να επαναφέρει την συζήτηση στα επίμαχα θέματα που απασχολούν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και την κοινωνία, επιχείρησε ο πρώην υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης με παρέμβασή του στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, θέτοντας με επιτακτικό τρόπο το ζήτημα της μη περικοπής των συντάξεων από 1.1.2019 και του αφορολόγητου από το 2020, αλλά και μετριάζοντας τις προσδοκίες από την απόφαση που έλαβε η χώρα για το χρέος, η οποία, όπως είπε, «δεν είναι αυτή που περιμέναμε από τους εταίρους».