espa pkm

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2026, 4:05:27 πμ

Ελλάδα

Πλήρης ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση Κώστα Τσαλικίδη, πρώην στελέχους της VODAFONE που βρέθηκε απαγχονισμένος, άμεσα συνδεδεμένη με το σκανδαλο των υποκλοπών. Μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που δικαίωνε την οικογένεια Τσαλικίδη, καταδικάζοντας την Ελλάδα για πλημμελή έρευνα αναφορικά με τον θάνατο του 39χρονου, πόρισμα του εισαγγελέα Εφετών Γρήγορη Πεπόνη ανοίγει τον δρόμο για περαιτέρω έρευνα, με την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατ' αγνώστων.
Οι προπηλακισμοί βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τα Σκόπια, βρέθηκαν στο επίκεντρο της «κόντρας» που είχαν στην Βουλή ΝΔ και ΔΗΣΥ με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν.
Ακατάλληλες κρίθηκαν από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, ποσότητες εμφιαλωμένου νερού που βρέθηκαν σε εργαστήριο εμφιάλωσης, σε περιοχή των Σερρών. Πρόκειται για πάνω από 11 τόνους εμφιαλωμένου νερού, που, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατασχέθηκαν, επειδή δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις αποθήκευσης, κατά παράβαση των σχετικών υγειονομικών διατάξεων.
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 14:50

Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Σώρρας

Συντάκτης:
Τετ α τετ με τον ανακριτή θα βρεθεί σε λίγη ώρα ο Αρτέμης Σώρρας, ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις» ο οποίος επί μήνες κρυβόταν και τώρα έφτασε η ώρα να απολογηθεί για τις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται.

Νέα παρέμβαση, αυτή τη φορά στα κεντρικά γραφεία μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ πραγματοποίησαν την Πέμπτη μέλη του Ρουβίκωνα διαμαρτυρόμενοι για την αντιμετώπιση που είχε από τη διοίκηση ο θάνατος εργαζομένου σε κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Αθηνών-Πατρών.

Οι προπηλακισμοί βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τα Σκόπια, βρέθηκαν στο επίκεντρο της «κόντρας» που είχαν στην Βουλή ΝΔ και ΔΗΣΥ με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν.
«Ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γείτονα χώρα τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα» ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κιλκίς, σημειώνοντας ότι η «κακή» συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ παράγει ήδη αποτελέσματα και το κόμμα του θα καταψηφίσει την κύρωσή της όταν έρθει στην ελληνική Βουλή.
Την Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαΐου 2018, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.
Μια γυναίκα, η οποία επισκέφθηκε την Βουλή έχοντας προηγουμένως λάβει σχετική άδεια από το γραφείο του αντιπροέδρου της Βουλής Δ. Κρεμαστινού, εντοπίστηκε στον έλεγχο στοιχείων ότι εις βάρος της υπάρχει καταδίκη για ακάλυπτες επιταγές και συνελήφθη.
Οι προπηλακισμοί βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τα Σκόπια, βρέθηκαν στο επίκεντρο της «κόντρας» που είχαν στην Βουλή ΝΔ και ΔΗΣΥ με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν.