espa pkm

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2026, 1:35:18 μμ

Ελλάδα

Σε μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Γης, η Νατάσα Θεοδωρίδου χάρισε στο κοινό της μια αξέχαστη βραδιά, ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες.

Η κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε στάση στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής της περιοδείας, χαρίζοντας μια αξέχαστη συναυλία στο κατάμεστο Θέατρο Γης.

Στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, δεν επικρατούν συνθήκες αποτελεσματικού ανταγωνισμού στα στάδια της διύλισης, εμπορίας και λιανικής διάθεσης, σύμφωνα με την Έκθεση Δεύτερων Απόψεων που δημοσιοποίησε σήμερα η Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο πλαίσιο της κανονιστικής παρέμβασής της.

Θλίψη προκάλεσε η είδηση που έγινε γνωστή ότι έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών, μια από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες της Θεσσαλονίκης, ένας από τους αγαπημένους δίδυμους, ο Ανέστης Κόντης.

Δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν την προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς στην αγροταδασική έκταση γύρω από τη λίμνη Δοιράνης στο Κιλκίς, κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης υπέβαλε αίτημα στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκο Πιερρακάκη για την μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων έως τις 30 Ιουλίου.

Στη διακυβέρνηση της ΝΔ τα τελευταία έξι χρόνια και ειδικότερα για το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ, αναφέρθηκε, ασκώντας κριτική, η υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, πρώην υπουργός και πρώην Ευρωπαία Επίτροπος, Άννα Διαμαντοπούλου, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, παρουσία των βουλευτών Π.

Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της λίμνης Δοιράνης, κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία. Η φωτιά είχε ξεσπάσει νωρίτερα σήμερα στη γειτονική χώρα και γύρω στις 4 το απόγευμα επεκτάθηκε προς την ελληνική πλευρά.

Ακινητοποιήθηκε σήμερα στις 14:32 η αμαξοστοιχία 1596 που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα-Θεσσαλονίκη, κοντά στο Πλατύ, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, στο σημείο μετέβη εφεδρική μηχανή στις 15:53 και η αμαξοστοιχία προωθείται στον τελικό της προορισμό ενώ διερευνώνται τα αίτια της βλάβης.

Στη φυλακή οδηγούνται δύο μηχανικοί που καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 13 ετών για τις υπερτιμολογήσεις, ύψους 32 εκατ. ευρώ, όσον αφορά την κατασκευή των πέντε δίδυμων σηράγγων στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, στο νομό Γρεβενών, την περίοδο 2008/09.

Την κατασκευή νέας γραμμής διέλασης αλουμινίου στην Αίγυπτο, επένδυση η οποία περιλαμβάνει την εγκατάσταση πρέσας δυναμικότητας 6000 τόνων ετησίως, έχει εκκινήσει η ALUMIL, η οποία συμμετέχει σήμερα σε περισσότερα από το ένα τρίτο των μεγάλων έργων στη χώρα.