Ελλάδα
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 12:50
Ο Γ. Ρούσκας και πάλι στο «τιμόνι» του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών
Συντάκτης: Eidisis.grMε οριακή πλειοψηφία επανεξελέγη Πρόεδρος του Συβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών ο κ. Γεώργιος Ρούσκας.
Οι χειρισμοί σε θέματα όπως εκείνο των πλειστηριασμών μείωσε αισθητή την εκλογική του δύναμη, αλλά τελικά πλειοψήφησε καταλαμβάνοντας συνολικά επτά έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο, έναντι έξι της μειοψηφίας.
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 12:50
Μαξίμου: Προϋπόθεση ένταξης πΓΔΜ σε ΝΑΤΟ-ΕΕ, η σύνθετη ονομασία
Συντάκτης: Eidisis.gr«Η θέση της ελληνικής κυβέρνησης είναι πάντοτε σαφής και καθαρή: Προϋπόθεση για τη λύση και την ένταξη της πΓΔΜ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ είναι η συμφωνία για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό, με ισχύ έναντι όλων, που προϋποθέτει και τη συνταγματική αναθεώρηση», επισημαίνει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, το οποίο καλεί τη ΝΔ και τον κ.
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 12:50
Ο Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για μείωση φόρων στον τουρισμό
Συντάκτης: Eidisis.grΕπανεξέταση του τέλους διανυκτέρευσης, με στόχο την κατάργηση και μείωση των φόρων στη διανυκτέρευση και στη διαμονή, υποσχέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 11:50
Ισχυροποιείται ο ευρωπαϊκός μηχανισμός πολιτικής προστασίας
Συντάκτης: Eidisis.grΣτρασβούργο
To 2019 εφόσον περάσει τον «σκόπελο» της διαβούλευσης στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πάρει σάρκα και οστά η νέα μορφή του ευρωπαϊκού μηχανισμού πολιτικής προστασίας που θα αποκτήσει τον δικό του στόλο εναερίων μέσων δασοπυρόσβεσης με πυροσβεστικά αεροσκάφη και ελικόπτερα ενώ θα διαθέτει και κινητή νοσοκομειακή μονάδα.
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 11:50
Παραλήπτης απειλητικής επιστολής ο πρώην πρόεδρος του ΣτΕ, Ν.Σακελλαρίου
Συντάκτης: Eidisis.grΠαραλήπτης απειλητικής επιστολής έγινε ο προσφάτως παραιτηθείς Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας Νικόλαος Σακελλαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή εστάλη στο σπίτι του, στο Κολωνάκι, με ευθείες βολές κατά του ιδίου, καθώς και αναφορές περί καταδίκης του από «λαϊκό δικαστήριο».
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 11:50
Καμμένος: Το Πολεμικό Ναυτικό έτοιμο να υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία
Συντάκτης: Eidisis.gr«Είναι επιβεβλημένο να είμαστε ενωμένοι, Ένοπλες Δυνάμεις, τοπική αυτοδιοίκηση και όλοι οι φορείς της πατρίδας μας, για την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών» επισήμανε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος, σε ομιλία του με την ευκαιρία των χθεσινών εγκαινίων του διατηρητέου φάρου στη Μονεμβασιά, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για τη στερέωση και αποκατάσταση του.
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 11:50
Παυλόπουλος: Διαχειρίσιμο και όχι απλώς «βιώσιμο» το ελληνικό χρέος
Συντάκτης: Eidisis.gr«Η ομαλή αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδας εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, από την ελάφρυνση του δημόσιου χρέους της, ώστε αυτό να καταστεί διαχειρίσιμο και όχι απλώς “βιώσιμο” με τεχνικούς όρους» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κηρύσσοντας την έναρξη του συνεδρίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με θέμα «Η Ελληνική Οικονομία Μετά το Κλείσιμο του Τρίτου Προγράμματος», που διεξάγεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 11:00
Ανατίναξαν κατάστημα στη Γλυφάδα αφού πρώτα το διέρρηξαν
Συντάκτης: Eidisis.grΑγνωστοι δράστες διέρρηξαν τα ξημερώματα κατάστημα με είδη σπιτιού στη Γλυφάδα και στη συνέχεια το ανατίναξαν.
Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες διέρρηξαν το κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, λίγο μετά τις 04:00.
Ειδικότερα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες διέρρηξαν το κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, λίγο μετά τις 04:00.
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 11:00
Qatar Airways: Για πρώτη φορά στο Αεροδρόμιο της Μυκόνου
Συντάκτης: Eidisis.grΝέο δρομολόγιο από την Ντόχα του Κατάρ απευθείας στο νησί της Μυκόνου εγκαινίασε εχθές, Τετάρτη, η Qatar Airways.
Το νέο εποχικό δρομολόγιο της εταιρείας, που θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, θα πραγματοποιείται τέσσερις φορές την εβδομάδα.
Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 10:50
Χάος στους δρόμους της Αθήνας - Πώς κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη
Συντάκτης: Eidisis.grΤαλαιπωρία περιμένει και την Πέμπτη, το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας και απεργίες.
Ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων.
Ακινητοποιημένα θα είναι όλη την ημέρα λεωφορεία και τρόλεϊ, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων.