Ελλάδα
Στη Σούδα το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Χάρι Τρούμαν»
Συντάκτης: Eidisis.grΒουλή-Τσίπρας: Στρατηγική η ήττα της ΝΔ με την έξοδο από τα μνημόνια (Live)
Συντάκτης: Eidisis.grΠρο ημερησίας διατάξεως συζήτηση, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, σχετικά με το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης, την οποία έχει ζητήσει η επικεφαλής της ΔΗΣΥ, Φώφη Γεννηματά, πραγματοποιείται σήμερα στη Βουλή.
Βουλή: Σφοδρή επίθεση της Φ. Γεννηματά στην κυβέρνηση
Συντάκτης: Eidisis.grΔΕΗ: Συνεδρίαση του ΔΣ για την πώληση λιγνιτικών μονάδων
Συντάκτης: Eidisis.grΤόσκας: Ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει ο Ρουβίκωνας
Συντάκτης: Eidisis.gr«Ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει» χαρακτήρισε τον Ρουβίκωνα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Όσον αφορά την παραβατικότητα, ο Ρουβίκωνας «είναι μικρό ποσοστό του όλου προβλήματος» ενώ επεσήμανε, ότι οι περισσότερες αρνητικές επιπτώσεις από τη δράση του Ρουβικώνα και των μικρών αναρχικών ομάδων είναι σε βάρος της κυβέρνησης, μιλώντας στον ANT1.
Παπαδημούλης: Καμία ιδεολογική ταύτιση ΣΥΡΙΖΑ – ιταλικής κυβέρνησης
Συντάκτης: Eidisis.gr«Δεν υπάρχει καμία ιδεολογική ταύτιση μεταξύ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της ιταλικής κυβέρνησης και οποιαδήποτε προσπάθεια σύγκρισης της ελληνικής περίπτωσης με την ιταλική είναι άστοχη» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Μονομαχία» Τσίπρα - Μητσοτάκη στη Βουλή για τη βία και την οικονομία (Live)
Συντάκτης: Eidisis.grΠρο ημερησίας διατάξεως συζήτηση, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, σχετικά με το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης, την οποία έχει ζητήσει η επικεφαλής της ΔΗΣΥ, Φώφη Γεννηματά, πραγματοποιείται σήμερα στη Βουλή.
Κοτζιάς-Μπόλτον για τις διμερείς μας σχέσεις και την απρόβλεπτη Τουρκία
Συντάκτης: Eidisis.grΗ διεύρυνση της στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με μια σειρά από θέματα κοινού γεωπολιτικού ενδιαφέροντος, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχε ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με τον σύμβουλό Εθνικής Ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Μπόλτον, στον Λευκό Οίκο.
Σήμερα δικάζονται οι συλληφθέντες για την επίθεση Μπουτάρη
Συντάκτης: Eidisis.grΣήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη των συλληφθέντων για την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη το περασμένο Σάββατο, στα πλαίσια παρουσίας του σε εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ποντίων.
Τη Δευτέρα, ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, οι οποίοι παραμένουν κρατούμενοι, δήλωσε κώλυμα, με αποτέλεσμα να οριστεί νέα ημερομηνία της δίκης.
Ευθείες απειλές προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκτοξεύει η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας».
Ειδικότερα, ηγετικό στέλεχος της ομάδας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».