espa pkm

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2026, 4:47:19 πμ

Ελλάδα

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 11:50

Γερμανικά ΜΜΕ: Η Αντωνοπούλου εκθέτει τον Τσίπρα

Συντάκτης:
Αίσθηση προκάλεσε στον γερμανικό τύπο η είδηση ότι ελληνίδα αναπλ. υπουργός λάμβανε επίδομα ενοικίου. Σχόλια δημοσιεύονται σε σχεδόν όλες τις μεγάλες εφημερίδες.



«Μια από τις πιο πλούσιες ελληνίδες πολιτικούς αναγκάζεται να φύγει» γράφει το Spiegel.
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 11:00

<div>'Εκρηξη ισοπέδωσε κατάστημα υφασμάτων</div>

Συντάκτης:
Eκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε κατάστημα επίπλων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Το κατάστημα επίπλων ισοπεδώθηκε από την ισχυρότατη έκρηξη, με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι δεν γνωρίζει τι μπορεί να έχει προκαλέσει την έκρηξη στο κατάστημά του.
Τοπικές βροχές ή χιονόνερο σήμερα, Τρίτη, σημειώνονται στα κεντρικά και βόρεια της χώρας, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα κάνουν την εμφάνισή τους από το βράδυ στα δυτικά.


Χιόνι θα πέσει στα ορεινά, τα δυτικά και βόρεια, ενώ παγετός θα υπάρχει κατά τόπους το πρωί και το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 10:50

<div>'Εκρηξη ισοπέδωσε κατάστημα επίπλων</div>

Συντάκτης:
Eκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε κατάστημα επίπλων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Το κατάστημα επίπλων ισοπεδώθηκε από την ισχυρότατη έκρηξη, με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι δεν γνωρίζει τι μπορεί να έχει προκαλέσει την έκρηξη στο κατάστημά του.
«Σήμερα θα πεθάνετε, σήμερα θα σας κάψουμε» φώναζαν οι χρυσαυγίτες που εισέβαλαν πριν λίγες ημέρες στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Φαβέλα στον Πειραιά και τραυμάτισαν έξι συνολικά άτομα όπως αποκάλυψε η συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσας στη δίκη της Χρυσής Αυγής Ελευθερία Τομπατζόγλου.
Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα που φέρουν την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου να εισπράττει επίδομα ενοικίου, ύψους 12.000 ευρώ τον χρόνο, για το σπίτι της στο Κολωνάκι. Παρά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί, η υπουργός δεν έχει εκδόσει ανακοίνωση.
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 07:50

Όπλο κατά των επιδημιών τα ανωνυμοποιημένα δεδομένα

Συντάκτης:
Τα ανωνυμοποιημένα δεδομένα «μπαίνουν» στη μάχη του εντοπισμού και ελέγχου επιδημιών. Μέσω της πρωτοβουλίας «Big Data for Good», το Ίδρυμα Vodafone πρόκειται να υλοποιήσει ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στη Γκάνα, ώστε να αποφευχθεί τυχόν εκτεταμένη έξαρση επιδημιών.
Το χρονοδιάγραμμα για τη λειτουργία του Χρηματιστηρίου Ενέργειας θα βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων που θα έχουν το πρωί της Τρίτης στελέχη της Ρυθμιστικής Αρχές Ενέργειας (ΡΑΕ) με εκπροσώπους των θεσμών.
Σε λιγότερο από έναν μήνα, και συγκεκριμένα στις 24 Μαρτίου, θα δοθεί η εκκίνηση του 5ου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου ΒΙΚΟΣ Street Relays στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α' στην Πάτρα. «Μετράμε αντίστροφα για το πέμπτο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών δρόμου, που ξεκινάει από την πόλη της Πάτρας, η οποία το 2018 θα αποτελεί αθλητικό επίκεντρο της χώρας, και για 5η συνεχόμενη χρονιά προσφέρει μέσα από εννέα αγώνες νέες συγκινήσεις σε χιλιάδες δρομείς, μην παραλείποντας τη βοήθεια σε κοινωφελή ιδρύματα» αναφέρουν οι διοργανωτές.
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 07:50

Κίνημα Αλλαγής: Αλλαγές στο δρόμο προς το συνέδριο

Συντάκτης:
Στις 11 Μαρτίου, με συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων μερών, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων για το ιδρυτικό συνέδρι του Κινήματος Αλλαγής.

Παράλληλα παρατείνεται μέχρι την 1η Μαρτίου η προθεσμία για την εγγραφή νέων μελών.