Ελλάδα
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 00:00
Αλλαγές στο καθεστώς οπλοφορίας αστυνομικών ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Συντάκτης: Eidisis.grΤην αναθεώρηση του υφιστάμενου πλαισίου αξιολόγησης και υποστήριξης των στελεχών της Αστυνομίας για τη δυνατότητά τους στην οπλοφορία και οπλοχρησία ζητούν με ερώτηση που απευθύνουν στον υπουργό Εσωτερικών 31 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτον υπογράφοντα τον Νίκο Φίλη.
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 22:50
Kτηνωδία με ακρωτηριασμένα κουτάβια στη Λάρισα
Συντάκτης: Eidisis.grΜπροστά σε ένα φρικαλέο θέαμα βρέθηκαν οι υπεύθυνοι του Κυνοκομείου του δήμου Λαρισαίων, όταν έσπευσαν για να περισυλλέξουν δυο κουτάβια τα οποία κούτσαιναν, καθώς σύμφωνα με τον κτηνίατρο του Κυνοκομείου, κάποιος άγνωστος ακρωτηρίασε με αιχμηρό όργανο το ένα πόδι από κάθε κουτάβι.
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 22:50
Περιβαλλοντική αποκατάσταση στη χωματερή της Φυλής
Συντάκτης: Eidisis.grΣτην περιβαλλοντική αποκατάσταση περιοχών που για χρόνια έχουν επιβαρυνθεί από την ταφή των απορριμμάτων, και είναι ανενεργές στη Χωματερή στη Φυλή, προχωρά ο Ενιαίος Διαβαθμιδικός Συνδέσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).
Στην κατεύθυνση αυτή, η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ ενέκρινε την μελέτη για τη δενδροφύτευση τμήματος της Μονάδας Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης και Διαχείρισης Αποβλήτων (ΟΕΔΑ) Δυτ.
Στην κατεύθυνση αυτή, η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ ενέκρινε την μελέτη για τη δενδροφύτευση τμήματος της Μονάδας Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης και Διαχείρισης Αποβλήτων (ΟΕΔΑ) Δυτ.
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 22:50
Στο κορυφαίο επίπεδο ασφαλείας η Ελλάδα - Κάλεσμα του πρέσβη των ΗΠΑ σε Αμερικανούς
Συντάκτης: Eidisis.grΤην προσδοκία του να δει περισσότερους αμερικανούς τουρίστες στην Ελλάδα, εκφράζει o πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, με αφορμή την κατάταξη της χώρας μας, από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στις πιο ασφαλείς χώρες για ταξίδια.
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 22:50
Τσίπρας σε Τζεντιλόνι: Στην Ελλάδα πάμε όλο και καλύτερα
Συντάκτης: Eidisis.grΜε τον ιταλό ομόλογό του, Πάολο Τζεντιλόνι συναντάται στη Ρώμη, στο περιθώριο της 4ης Συνόδου των Μεσογειακών/Νότιων Χωρών της ΕΕ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ.
Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ.
Κινητοποιήσεις ανακοίνωσαν πως θα πραγματοποιήσουν οι αγρότες του νομού Λάρισας την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στα Φάρσαλα, ενώ κινητοποιήσεις θα πραγματοποιήσουν και οι αγρότες της Νίκαιας με τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών.
Με τον ιταλό ομόλογό του, Πάολο Τζεντιλόνι συναντάται στη Ρώμη, στο περιθώριο της 4ης Συνόδου των Μεσογειακών/Νότιων Χωρών της ΕΕ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ.
Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ.
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 21:50
Κόντρα ΝΔ - υπουργείου Εργασίας για την απεργία
Συντάκτης: Eidisis.grΤην αντίθεσή της με τον τρόπο με τον οποίο εισάγεται στο πολυνομοσχέδιο από την κυβέρνηση η ρύθμιση για την κήρυξη της απεργίας από τις πρωτοβάθμιες επιχειρησιακές συνδικαλιστικές οργανώσεις εκφράζει η Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι «είναι απαραίτητη η σύμφωνη γνώμη από το 50%+1, των οικονομικά τακτοποιημένων μελών καθώς έτσι εξορθολογίζεται η διαδικασία λήψης της απόφασης και υπηρετούνται οι βασικές αρχές της συμμετοχικής δημοκρατίας, από τους ίδιους τους εργαζόμενους».
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 20:50
Αλεξανδρούπολη: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα
Συντάκτης: Eidisis.grΤη σορό ενός άνδρα ανέσυραν το μεσημέρι της Τετάρτης από τον βυθό στο Δέλτα του ποταμού Έβρου άνδρες της 4ης ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται ότι πρόκειται για τη σορό του 49χρονου ερασιτέχνη ψαρά, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στην περιοχή του Δέλτα.
Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2018 20:50
Προορισμό τη Λιβύη είχε το φορτηγό πλοίο που μετέφερε εκρηκτικά (video)
Συντάκτης: Eidisis.grΩς «κινητή βόμβα» που εάν είχε «εκραγεί» θα υπήρχαν απρόβλεπτες συνέπειες για τους ανθρώπους και το θαλάσσιο περιβάλλον χαρακτήρισε ο Διευθυντής του κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής υποναύαρχος Γιάννης Αργυρίου το φορτηγό πλοίο που κατασχέθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και όπως διαπιστώθηκε μετέφερε εκρηκτικά με προορισμό τη Λιβύη.