espa pkm

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026, 9:22:48 μμ

Ελλάδα

Τη διήμερη επίσκεψή της στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών, στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, ολοκλήρωσε η Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα, Έλενα Σώκου, η οποία είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, με στόχο την καταγραφή των αναγκών της περιοχής και την προώθηση αναπτυξιακών παρεμβάσεων.

Διάρρηξη με τη μέθοδο του «ριφιφί» σημειώθηκε στην αποθήκη Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη. 

Η διάρρηξη φαίνεται να σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο και έγινε αντιληπτή, σήμερα το πρωί, όταν και καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές.

Διάρρηξη με τη μέθοδο του «ριφιφί» σημειώθηκε στην αποθήκη Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη.

Η διάρρηξη φαίνεται να πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο και έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί, όταν και καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές.

Ο 44χρονος πλησίασε την ανήλικη και την άγγιξε στην μέση και στα μαλλιά, εκφράζοντας ταυτόχρονα κολακείες.

Από αστυνομικό της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στις 25-04-2025, συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση για τον οικισμό “Νεφέλη” έως τη διασταύρωση για το γήπεδο Τριλόφου.

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στην 29η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Τριλόφου –  όρια Νομού θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 28 Απριλίου έως και την Τετάρτη 30 Απριλίου 2025, με ώρα έναρξης στις 07.30 π.

Δικαιούχοι: Ηλικιωμένοι, κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης που πάσχουν από προβλήματα υγείας

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Αντιδημαρχία Δημοτικών Κοινοτήτων και Γειτονιών και Μέριμνας για τη Τρίτη Ηλικίαστο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Δεύτερο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Θεσσαλονίκης» και Κωδικό ΟΠΣ 6011108 του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Κεντρική Μακεδονία 2021-2027” και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.

Φωτιά στη μάχη για τη 2η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Champions League, έβαλε ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Δίχρονο παιδί τραυματίστηκε στον χώρο αναψυχής Λίμνη Ωραιοκάστρου όταν έπεσε πάνω του σιδερένια πόρτα.

Από παρευρισκόμενους στην περιοχή ενημερώθηκε το EKAB στις 16:40, καθώς οι γονείς του παιδιού είναι αλλοδαποί και δεν γνωρίζουν ελληνικά.

Τα χαρακτηριστικά του άνδρα αγνώστων στοιχείων που εντοπίστηκε χθες το βράδυ χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης ζητώντας από όσους έχουν πληροφορίες να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Ανάκρισης.

Σε κλίμα οδύνης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο Σούζυ Καζαντζίδου στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.