Στις προοπτικές, τις ευκαιρίες, τις πολιτικές και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαμορφώνουν τη σύγχρονη πραγματικότητα στην αμυντική βιομηχανία αναφέρθηκαν η Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και ο Διευθύνων Σύμβουλος ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.
Ελλάδα
Ενδυνάμωση των προοπτικών της αμυντικής βιομηχανίας στην Ευρώπη και την Ελλάδα
Συντάκτης: Eidisis.grΈλενα Σώκου: Περιοδεία στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών για την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης
Συντάκτης: Eidisis.grΠεριοδεία στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης πραγματοποιεί η συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα, Έλενα Σώκου.
Η περιοδεία ξεκίνησε με επίσκεψη στο Δημαρχείο Μαρωνείας – Σαπών, όπου η κ.
Δημιουργία πολιτιστικής γέφυρας με τη Γεωργία από τον δήμο Αριστοτέλη
Συντάκτης: Eidisis.grΠροσέγγιση της τουριστικής αγοράς της Γεωργίας πραγματοποιεί ο Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής στο πλαίσιο του σχεδιασμού του για άνοιγμα των δορυφορικών της Ρωσίας τουριστικών αγορών. Μετά το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν, αγορές που αποδίδουν στην ενότητα «τουρισμός πολυτελείας» και «τουρισμός οικογένειας», η εν λόγω παρέμβαση στοχεύει στην ενίσχυση του πολιτιστικού τουρισμού και στη δημιουργία πολιτιστικής γέφυρας μεταξύ τοπικών συλλογικοτήτων και πολιτιστικών οργανισμών της ομόθρησκης Γεωργίας.
Κάνναβη, ζυγαριές και πλαστά χαρτονομίσματα – Σύλληψη 38χρονου στη Θεσσαλονίκη
Συντάκτης: Eidisis.grΣτη σύλληψη ενός ημεδαπού άνδρα προχώρησαν χθες (24 Απριλίου) οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, έπειτα από επιχείρηση σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και πλαστό χαρτονόμισμα, ενώ σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκαν πάνω από 1 κιλό ακατέργαστης κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας και 153 πλαστά χαρτονομίσματα.
Κατερίνη: Απάτες που ξεπερνούν το 650.000 ευρώ με πρόσχημα επενδυτικές ευκαιρίες
Συντάκτης: Eidisis.grΜε δέλεαρ την επένδυση σε αγορές προϊόντων με μεγάλη μεταπωλιτική αξία ή σε αναπτυξιακά προγράμματα, επιτήδειοι φαίνεται πως εξαπάτησαν ανυποψίαστα θύματα, αποσπώντας πάνω από 650.000 ευρώ σε βάθος τετραετίας.
Δήμος Θεσσαλονίκης: Εθελοντική δράση Καθαρισμού στους Κήπους του Πασά
Συντάκτης: Eidisis.grΗ συμμετοχή είναι ελεύθερη και όλα τα απαραίτητα υλικά θα διατεθούν από τους διοργανωτές.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Διαχείρισης και Ανάπτυξης Αστικού Πρασίνου & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς και η Γ’ Δημοτική Κοινότητα σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «Νέα Ακρόπολη», διοργανώνουν εθελοντική δράση καθαρισμού στους Κήπους του Πασά.
Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου – Τον έστειλαν νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι
Συντάκτης: Eidisis.grΈνα ακόμη περιστατικό βίας εναντίον εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, σε λεωφορείο της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, το συμβάν εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Τριαδίου, όταν ένας οδηγός λεωφορείου έκανε παρατήρηση σε δύο ανηλίκους που είχαν αφήσει το μηχανάκι τους μπροστά σε μία στάση και τους ζήτησε να το απομακρύνουν για να μπορέσει να αποβιβάσει τους επιβάτες με ασφάλεια.
Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας κατά της τουρκικής μαφίας στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί
Συντάκτης: Eidisis.grΣε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, με στόχο την καταπολέμηση της δράσης της τουρκικής μαφίας στη χώρα μας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, τουρκικής υπηκοότητας, οι οποίοι φέρονται να σχετίζονται με εγκληματικές ενέργειες, μεταξύ των οποίων και δολοφονίες.
Διπλή ληστεία σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης με λεία άνω των 26.000 ευρώ
Συντάκτης: Eidisis.grΔύο νεαροί κατηγορούνται για ένοπλες ληστείες σε καταστήματα της Θεσσαλονίκης, με λεία που υπερβαίνει τις 26.000 ευρώ, κατά το διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου – Νοεμβρίου του περασμένου έτους.
Αλλαγές στη διαδικασία δικαιολογητικών: Καταργούνται τα πιστοποιητικά γέννησης και οικογενειακής κατάστασης
Συντάκτης: Eidisis.grΑπό σήμερα καταργούνται τα πιστοποιητικά γέννησης και οικογενειακής κατάστασης ως δικαιολογητικά στο Δημόσιο.
Έτσι, οι πολίτες δεν χρειάζεται να τα προσκομίζουν, καθώς τα στοιχεία των δύο πιστοποιητικών θα αντλούνται πλέον ηλεκτρονικά και αυτεπάγγελτα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.