Ελλάδα
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 08:50
Μπλόκο σε κατόχους μεταπτυχιακού μη συμβατού με το αντικείμενο εργασίας τους
Συντάκτης: Eidisis.gr«Μύλος» γίνεται σε όλο το δημόσιο με το ζήτημα των ενστάσεων για μεταπτυχιακούς τίτλους ή διδακτορικά διπλώματα που έχουν καταθέσει δημόσιοι υπάλληλοι στις υπηρεσίες τους κατά τη διαδικασία κατάταξης σε μισθολογικά κλιμάκια ή και, σε ορισμένες περιπτώσεις, κατά τη συμμετοχή τους σε διαδικασίες κρίσεων για θέση ευθύνης.
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 08:50
Κλιμακώνεται ο προεκλογικός αγώνας στην Κεντροαριστερά
Συντάκτης: Eidisis.grΜε εκκρεμή την τελική ημερομηνία των εκλογών αλλά με το μέτωπο της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας που αποτέλεσε πεδίο εντάσεων να έχει κλείσει μετά τη μη ευόδωση της νέας πρωτοβουλίας του Σταύρου Θεοδωράκη, οι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς κλιμακώνουν τον προεκλογικό τους αγώνα.
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 08:50
Τον οικονομικό εκτροχιαμό φοβάται η κυβέρνηση - Στόχος να κλείσει το 80% της αξιολόγησης μέχρι το Eurogroup του Δεκεμβρίου
Συντάκτης: Eidisis.grΜε στόχο να ολοκληρωθεί το 80% της τρίτης αξιολόγησης έως τις αρχές του Νοεμβρίου και την συνεδρίαση του Eurogroup, ώστε να μην υπάρξουν επιπλοκές με τους πιστωτές, κινείται η κυβέρνηση, ενώ το μεγάλο άγχος είναι να μην υπάρξουν αποκλίσεις από τον προϋπολογισμό.
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 08:50
Ξεκινά ο κύκλος των επτά προσυνεδρίων της Νέας Δημοκρατίας
Συντάκτης: Eidisis.grΑπό τη Νίκαια ξεκινά, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, ο κύκλος των επτά προσυνεδρίων της ΝΔ τα οποία θα καταλήξουν στο 11 Τακτικό Συνέδριο στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, στο οποίο θα επικυρωθούν οι βασικοί άξονες του προγραμματικού λόγου του Κόμματος.
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 02:50
Συνάντηση Τσίπρα και Τραμπ στις 17 Οκτωβρίου
Συντάκτης: Eidisis.grΟ έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί με τον αμερικανό πΠρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο την Τρίτη 17 Οκτωβρίου δήλωσε την Παρασκευή η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 01:50
ΟΑΕΔ: Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης ανέργων για πρόγραμμα απασχόλησης
Συντάκτης: Eidisis.grΑναρτήθηκε την Παρασκευή στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης του Προγράμματος «Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 17 Δήμους (Επιβλέποντες Φορείς) θύλακες υψηλής ανεργίας συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης των συμμετεχόντων -Β'κύκλος».
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 01:50
Υπόθεση Λεμπιδάκη: «Ο Μιχάλης θα πεθάνει ανακουφισμένος και οι αστυνομικοί κοιτάζουν τα γαλόνια τους»
Συντάκτης: Eidisis.grΜηνύματα που προκαλούν τρόμο και … δέος με αναφορές για δολοφονία του Μιχάλη Λεμπιδάκη που θα φύγει «ήσυχος και ανακουφισμένος», για απόδοση εκ των υστέρων ευθυνών σε οικείους του αλλά και για «λανθασμένη συνεργασία με αστυνομικούς που κοιτάζουν μόνο τα γαλόνια τους», είχαν στείλει οι απαγωγείς του 54χρονου επιχειρηματία στους γεμάτους αγωνία συγγενείς του.
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 00:50
Αντιδράσεις για το εξώδικο της Εκκλησίας στον Ραγκούση
Συντάκτης: Eidisis.grΠοικίλες αντιδράσεις προκάλεσε το εξώδικο της Εκκλησίας της Ελλάδος στον Γιάννη Ραγκούση με αφορμή θέσεις που εξέφρασε για το νομοχέδιο αναγνώρισης ταυτότητας φύλου.
Σε δήλωση του ο κ. Ραγκούσης εξέφρασε τη λύπη του για την αντίδραση αυτή και τόνισε: «Υπερασπίζομαι πάντοτε τη γνώμη μου και τις αντιλήψεις μου.
Σε δήλωση του ο κ. Ραγκούσης εξέφρασε τη λύπη του για την αντίδραση αυτή και τόνισε: «Υπερασπίζομαι πάντοτε τη γνώμη μου και τις αντιλήψεις μου.
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 00:50
Τσίπρας στο ΣΒΒΕ: Είμαστε σε τροχιά ανάπτυξης
Συντάκτης: Eidisis.gr«Βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικά θετικό μομέντουμ για την ελληνική οικονομία» δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στον ΣΒΒΕ. Ο πρωθυπουργός μίλησε για την μετάβαση στην επόμενη ημέρα και υπογράμμισε πως ό,τι είναι η Αθήνα για τον τριτογενή τομέα, είναι η Θεσσαλονίκη για την βιομηχανία και την μεταποίηση.
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 22:50
Ρωσικό ΥΠΕΞ: Παράνομη η απόφαση της Ελλάδας να εκδώσει τον Βίνικ
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Μόσχα εκφράζει την «λύπη» της για την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης να εκδοθεί στις ΗΠΑ ο Ρώσος πολίτης Αλεξάντρ Βίνικ, την οποία θεωρεί «άδικη» όπως και ότι «έρχεται σε αντίθεση με το διεθνές δίκαιο», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.