Ελλάδα
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 17:50
Κεντροαριστερά: Ψάχνουν λύση στο πότε και πως θα γίνουν οι εκλογές
Συντάκτης: Eidisis.grΠότε και πως θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής της Κεντροαριαστεράς; Μετά και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ουδείς είναι σε θέση να απαντήσει. Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της δημιουργίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς (επιτροπή, υποψήφιοι, κόμματα) καλούνται να αντιμετωπίσουν τη νέα, δύσκολη πραγματικότητα που δημιούργησε η άρνηση και της wind να αναλάβει την on line διασύνδεση των εκλογικών κέντρων.
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 16:50
Οι Anonymous «έριξαν» το σαιτ των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
Συντάκτης: Eidisis.grΕκτός λειτουργίας βρίσκεται από το Σάββατο η ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς με την ομάδα χάκερ Anonymous να ανακοινώνει μέσω facebook πως αυτή είναι υπεύθυνη για το συμβάν.
Το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών ήταν πεσμένο μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ οι Anonymous Greece είχαν προειδοποιήσει για την κίνησή τους αυτή.
Το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών ήταν πεσμένο μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ οι Anonymous Greece είχαν προειδοποιήσει για την κίνησή τους αυτή.
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 16:50
Καμίνης σε Αλιβιζάτο: Αποδέχομαι την πρόσκληση
Συντάκτης: Eidisis.grO Γιώργος Καμίνης απέστειλε το Σάββατο το απόγευμα το ακόλουθο μήνυμα στον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο. « Έλαβα την επιστολή σας. Αποδέχομαι την πρόσκληση για την Τρίτη».
Πηγή: Το Βήμα
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 16:00
Αλλάζει ο καιρός - Βροχές και καταιγίδες από το βράδυ
Συντάκτης: Eidisis.grΤοπικές βροχές αναμένονται από το μεσημέρι αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία έως το βράδυ στα υπόλοιπα δυτικά, τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία.
Σποραδικές καταιγίδες από το βράδυ θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά, πιθανόν αργά τη νύχτα τοπικά στο βόρειο Ιόνιο, οι οποίες πρόσκαιρα θα είναι ισχυρές.
Σποραδικές καταιγίδες από το βράδυ θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά, πιθανόν αργά τη νύχτα τοπικά στο βόρειο Ιόνιο, οι οποίες πρόσκαιρα θα είναι ισχυρές.
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 15:53
Παυλόπουλος: Πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε στην ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος
Συντάκτης: Eidisis.gr«Η εθνική μας πορεία προς το μέλλον επιβάλλει την αρραγή ενότητα όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων μπροστά στους μεγάλους εθνικούς στόχους. Ένας απ΄ αυτούς -και ίσως ο πιο σημαντικός σήμερα- είναι η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, μέσα σε μιαν Ευρώπη στην οποία μπορούμε και πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε, φυσικά στο μέτρο που μας αναλογεί, για την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού οικοδομήματος».
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 15:53
Παραίτηση Κουρουμπλή και Καμμένου ζητά ο Κικίλιας
Συντάκτης: Eidisis.grΜε σχόλιο στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας επαναφέρει το αίτημα του κόμματός του για παραίτηση των κκ. Κουρουμπλή και Καμμένου εξαπολύοντας επίθεση κατά του Πρωθυπουργού.
«Μια φορά και έναν καιρό ο κ.
«Μια φορά και έναν καιρό ο κ.
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 14:50
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα πάω στα άκρα για την Παιδεία»
Συντάκτης: Eidisis.grΟ πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ανοίξει, ταυτόχρονα, πολλές παρτίδες «πόκερ» και σε όλα τα τραπέζια γύρω του κάθονται δύσκολοι παίκτες. Οι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί της ΔΑΚΕ (παράταξη της ΝΔ στα σχολεία) εκδίδουν ανακοινώσεις οργισμένες, οι πανεπιστημιακοί φοβούνται τις λέξεις «ιδι.
Εδώ και τέσσερα χρόνια γνώριζε το Λιμενικό για τη δράση του κυκλώματος λαθρεμπορίου καυσίμων που ανιχνεύεται τώρα, μετά το καταστροφικό για τον Σαρωνικό ναυάγιο του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ» και τις ύποπτες απαντλήσεις καυσίμων.
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 14:50
Ελεύθεροι οι επτά προσαχθέντες για τα επεισόδια στα Εξάρχεια
Συντάκτης: Eidisis.grΕπτά άτομα προσήχθησαν για τις επιθέσεις, με βόμβες μολότοφ, που έγιναν αργά χθες το βράδυ, στα Εξάρχεια, αλλά αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
Αρχικά, ομάδα νεαρών ατόμων επιτέθηκε, στις 22:00, με βόμβες μολότοφ, στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.
Αρχικά, ομάδα νεαρών ατόμων επιτέθηκε, στις 22:00, με βόμβες μολότοφ, στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 09:00
Η δολοφονία ενός πρέσβη στη Σοβιετική Ενωση το 1938
Συντάκτης: Eidisis.grΤον Ιανουάριο - Μάρτιο του 1938 υπηρέτησε ως πρέσβης της Ελλάδας στη Σοβιετική Ενωση ο αδερφός της γιαγιάς μου, Δέσπους Κυριαζή, το γένος Νικολοπούλου, συνιδιοκτήτριας της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ». Το «ΕΘΝΟΣ» ιδρύθηκε το 1913 από τον Σταύρο Νικολόπουλο, που πέθανε ανύπαντρος το 1938 και τον κληρονόμησαν .