espa pkm

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2026, 9:45:32 μμ

Ελλάδα

Με τροπολογία που κατατέθηκε την Τρίτη από τον υπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων για τη Σύμβαση της Βαρσοβίας, παρατείνεται η διάρκεια της ανάρτησης των ήδη αναρτημένων δασικών χαρτών, έως τις 27 Ιουλίου 2017.
Παρεμβάσεις στην περιοχή του Ασωπού ανακοίνωσε την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος.

«Είμαστε εδώ, διότι οφείλουμε να αποδείξουμε ότι τα πράγματα στη χώρα μας μπορούν να γίνουν αλλιώς.

Ηπατολογικό Ιατρείο μέσω του σταθμού Τηλεϊατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων» λειτουργεί για τις ανάγκες των απομακρυσμένων νησιωτικών περιοχών της χώρας. Το ιατρείο λειτουργεί με προγραμματισμένα ραντεβού, μέσω του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής (ΕΔιΤ), και ήδη γιατροί από την Κάρπαθο, τη Λέρο και τη Σύμη έχουν κάνει χρήση της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Συνεδριάζει αύριο, Τρίτη, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

Πηγή: Το Βήμα
Επίτιμος δημότης Λαρισαίων ανακηρύχτηκε σήμερα, Τρίτη, ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, εκφράζοντας την συγκίνησή του για την ύψιστη τιμή.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως ζούμε σε μια εποχή δύσκολη, που πολλοί την ονομάζουν εποχή της παρακμής και εξέφρασε την πεποίθηση «πως θα πρέπει να υπάρχει αντίσταση στην παρακμή, η οποία είναι η ποιότητα».
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε την Τρίτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ.
Με 16 ψήφους υπέρ και δύο «παρών» -απόντων τριών βουλευτών- εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Θεσμών της Βουλής τα τακτικά μέλη που θα στελεχώσουν την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης.
Την αποχώρησή τους την επόμενη εβδομάδα προανήγγειλαν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Athens Ledra, χωρίς αυτό να σημαίνει, όπως υποστηρίζουν, ότι θα σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους – αντιθέτως θα τις κλιμακώσουν υπό άλλη όμως μορφή.
Eνώπιον της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής επρόκειτο να παρουσιαστούν σήμερα Τρίτη για ακρόαση τα προτεινόμενα από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή μελών της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων.
Στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα είναι αφιερωμένη η ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, την Τετάρτη.

Η Βουλή των Ελλήνων θα τιμήσει τη μνήμη του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, στις 10:00.